Cemacom: Creștere cu 43% a profitului, în 2014

Cemacom: Creștere cu 43% a profitului, în 2014

Cemacon, compania specializată în zidării ceramice, a raportat pentru întreg anul 2014 o creștere a cifrei de afaceri brute de 31%, a anunțat compania. Creșterea se datorează în principal vânzării de produse finite.

Cifra de afaceri și profitul operațional au înregistrat creșteri semnificative în 2014 raportat la anul precedent și au la baza performanța comercială și a activității de producție.

Veniturile operaționale au crescut cu 25% și au depășit dinamica cheltuielilor operaționale, conducând la o îmbunătățire puternică a profitabilității operaționale:+43%.

„În 2014, Cemacon a atins un nivel superior al business-ului. Am consolidat compania și am pus noi baze de creștere și dezvoltare. Am reușit, ca în fiecare an, din 2010 până în prezent, să obținem creșteri spectaculoase, pe o piață de materiale de construcții care a scăzut”, a declarat Liviu Stoleru, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație al Cemacon.

Ne puteți urmări și pe Google News

„De pe locul 8 în anul 2010 în ierarhia producatorilor de cărămizi, am urcat pe locul 3 în 2014, am crescut cifra de afaceri de la 5 milioane la 14 milioane de euro și cota de piață de la 6,7% la 17,5%.”, a mai spus Stoleru.