Chefuri muncitorești, pe malul Mării Negre

Vama Veche, o stațiune mereu tânără FOTO: EVZ
Autor: | | 1 Comentarii | 878 Vizualizari

Hotelierii și agenții de turism mizează pe prezența a cel puțin 35.000 de turiști în stațiunile de pe litoral

Turiștii care au ales litoralul trebuie săși ia haine groase în bagaj. Zilele vor fi înnorate, cu temperaturi maxime, ziua, de 17-19 grade Celsius, iar noaptea, de 5-8 grade. Întoarcerea acasă, pe 2 mai, se va face pe ploaie.

● În nord, la Mamaia, cluburile de noapte sunt deschise. Două festivaluri de muzică electronică, deja tradiționale, Sunwaves și The Mission Dance Week-end, au început de joi seara pe plaja din nordul stațiunii, iar distracția continuă non - stop, până pe 2 Mai.

● La fel și pe plaja Kudos. Marco Carola, Ricardo Villalobos, Luciano, Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Pagal, Moondsound, Optick sunt doar o parte dintre artiștii după a căror muzică vor dansa cel puțin 10.000 de turiști.

● Startul sezonului estival va fi dat sâmbătă după amiaza de la ora 16,00, în piațeta din Perla, din stațiunea Mamaia. Invitații speciali sunt Lucian Colareza, columbienii Danny Mazo și Widy și impreuna cu Pepe.

● Minivacanța de 1 Mai va fi deschisă și cu inaugurarea primului hotel tematic de pe litoral, cu trimitere la Pirații din Caraibe.

● Cel puțin opt cluburi de renume din Mamaia își deschid porțile: Kudos, Fratelli, Ego, Cremma Summer, Harlequin, Cafe del Mar, Bellagio și Le GaGa unde, după Înviere, vor cânta Delia și Carla’ S Dreams.

● Cei care vor să ia lumină în noaptea de Înviere o pot face chiar în Mamaia, unde sunt două capele: la intrarea dinspre Constanța și în centrul stațiunii. Sau pot veni chiar la Catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța, unde arhiepiscopul Teodosie va aduce lumina de pe mare, purtat de o șalupă a Poliției de Frontieră. Va coborî la Cazino și va oficia slujba în aer liber în fața catedralei.

● Ca în fiecare an, la Vama Veche se sărbătorește 1 Mai Muncitoresc. La Goblin e petrecere, trei zile și trei nopți, cu Vița de Vie, CTC, Chimie, Subcarpați, Șue Paparude, Keri și Serafim. La Bongo, 1 Mai începe cu Țapinarii, iar Truda & Cash concertează sâmbătă la Arca Bar. Distracțiile, direct pe plajă, cu folk și rock în jurul focurilor de tabără, dar și la terasele de pe malul mării, vor fi la superlativ.

„Hai cu bicicleta la Vamă!”

La Vama Veche vor ajunge și aproape 100 de bicicliști români și bulgari care, în perioada 29 aprilie -2 mai, participă la a treia ediție a turei cicloturistice „Hai cu bicicleta la Vamă”, pornind din București și trecând apoi prin Bulgaria cale de 400 de kilometri. Concerte surpriză vor avea loc în intervalul 20 aprilie-2 mai și pe plaja Obelisc din stațiunea Costinești.
Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...