Chiar sub ochii ei. Ce a făcut o FETIŢĂ după ce a încercat să îşi protejeze mama de loviturile de CUŢIT ale tatălui

Chiar sub ochii ei. Ce a făcut o FETIŢĂ după ce a încercat să îşi protejeze mama de loviturile de CUŢIT ale tatălui

Şi-a ucis soţia, mama copilei, cu un cuţit, chiar sub ochii micuţei care a fost găsită într-o baltă de sânge. Cazul a oripilat opinia publică, iar fetiţa care a trecut printr-un asemenea „moment” îngrozitor a făcut un gest impresionant.

O fetiţă de doar şapte ani din Marea Britanie a emoţionat mai, după ce a trimis o scrisoare unui judecător la scurt timp după ce acesta i-a condamnat tatăl la zece ani de închisoare pentru crimă, după cum precizează Mirror.

A asistat

"Fetiţa a asistat la moartea mamei şi a suferit mai multe răni după ce a încercat să îşi protejeze mama de loviturile de cuţit ale tatălui. Ea a fost găsită de medici în aceeaşi cameră cu corpul femei şi era plină de sânge”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fetiţa a fost rănită de tată după ce a încercat să îl oprească pe acesta în timp ce îi înjunghia mama cu sânge rece. Fata i-a trimis o scrisoare judecătorului la scurt timp după ce acesta i-a condamnat tatăl la zece ani de închisoare prin care i-a mulţumit că i-a închis tatăl. Gestul inedit a avut loc într-un tribunal din Londra.