Christoph Daum, primele declarații după numirea în funcția de selecționer: „Vrem să obținem calificarea la Campionatul Mondial din 2018”

Christoph Daum, primele declarații după numirea în funcția de selecționer: „Vrem să obținem calificarea la Campionatul Mondial din 2018”

Christoph Daum, noul selecționer al României, a spus că principalul obiectiv pe care îl are este calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

Christoph Daum a susținut, joi seara, o cocnferință de presă, în noua calitate de selecționer al reprezentativei României. Antrenorul a spus că vrea să-i ducă pe „tricolori” la Campionatul Mondial din 2018, iar pentru asta se va baza pe o disciplină de fier.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele de introducere. Mă bucur în mod deosebit că am ajuns în România! Sunt extrem de motivat și vreau să dau ce e mai bun pentru întreg fotbalul din România.

Munca din fotbal devine mai frumoasă atunci când e încoronată de succes. Vrem să avem succes în colaborarea nostră pentru a obține rezultate. Vrem să obținem calificarea la Campionatul Mondial din 2018, iar pentru asta trebuie să fim o comunitate unită, atât în afara terenului, cât și în teren. Avem nevoie de reguli clare și de înaltă disciplină!

Ne puteți urmări și pe Google News

Vom ataca întotdeauna, indiferent dacă mingea e la noi sau la adversar. Pentru a ataca trebuie să avem în primul rând balonul, iar dacă pierdem mingea trebuie să o cucerim. Avem tot timpul nevoie ca fiecare jucător să se afle în joc, nu doar pe teren. Toți jucătorii trebuie să dea totul.

Individualitatea poate decide un meci, dar caracterul fiecăruia în parte decide succesul din viitor. Am încredere în fiecare colaborator și în antrenorii din fotbalul românesc. Trebuie să obținem rezultate optime. Am să cer multe de la toți, dar în primul rând am să fiu cel mai exigent cu mine însumi. Trebuie să ținem cont de orice detaliu. Contează doar rezultatul jocului și succesul fotbalului din România. Îmi voi dedica zi de zi munca pentru succesul fotbalului românesc.

Fiecare român așteaptă să dăm totul. Un jucător poate decide printr-o singură acțiune soarta meciului, dar fiecare jucător are nevoie de sprijin. Cu toții suntem judecați după rezultatele obținute. Suntem aici pentru a ne stimula reciproc pentru a atinge cele mai bune performanțe. Succesul fotbalului românesc contează cel mai mult. Indicațiile și deciziile mele vin întotdeauna în folosul echipei", a spus Daum.