Cine îl va înlocui pe Sorin Păun la conducerea Spitalului Clinic de Urgență Floreasca. Noul manager este medic primar chirurg şi a mai deţinut această funcţie în 2006

Cine îl va înlocui pe Sorin Păun la conducerea Spitalului Clinic de Urgență Floreasca. Noul manager este medic primar chirurg şi a mai deţinut această funcţie în 2006

Medicul primar chirurg, Conf. dr. Claudiu Ștefan Turculeț este noul manager interimar al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca. Ordinu de numire a fost semnat deja de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Turculeţ este medic primar chirurg şi a mai condus Spitalul Floreasca în perioada 2006-2009, iar până acum a fost şeful secţiei de Chirurgie Generală a unităţii medicale. Interimatul este asigurat până la momentul organizării concursului pentru funcţia de manager, transmite Mediafax.

Citeşte şi: Sorin Constantin Păun, managerul Spitalului Floreasca şi-a înaintat, miercuri seara, demisia

"În afară de prioritatea care o reprezintă centrul de arşi, o altă prioritate este funcţionarea cât mai bună a spitalului. Încă nu am făcut o evaluare, dar sunt nişte lipsuri în momentul de faţă. Mâine dimineaţă mă întâlnesc cu lumea. Am vorbit şi cu cei UPU. Am mai fost manager al spitalului şi nu am avut probleme. Medicii de la UPU şi-au retras demisiile săptămâna trecută. Ne străduim să agregăm energiile din spital pentru funcţionarea la parametri cât mai buni", a spus noul manager interimar al spitalului, potrivit Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News
Miercuri, 31 august, fostul manager al spitalului a demisionat în urma unui scandal izbucnit din cauza tratamentului umilitor pe care medicul îi trata pe colegii săi. În urma acestei situaţii. 17 medici de la UPU SMURD au decis să-şi dea demisia.