Cine merge la EUROVISION 2015?

Cine merge la EUROVISION 2015?

Emoţiile concurenţilor au început să se înteţească, mai ales că astăzi se va afla cine merge la VIENA

Luminiţa Anghel, Voltaj, Alexa şi Aurelian Temişan, Băieţii, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee şi CEJ (foştii membri ai trupei Rednex) sunt cei 12 finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2015, care are loc la Craiova. Reprezentantul României la Eurovision 2015 va fi desemnat în urma votului juriului de specialitate (50%) şi a televotingului (50%), de aceea rolul publicului în acest concurs este foarte important.

Olguţa Vasilescu, primarul oraşului Craiova, a cheltuit o sumă fabuloasă pentru organizarea concursului Eurovision România în Bănie. Investiţia primăriei din localitate, în vederea organizării selecţiei naţionale a concursului Eurovision 2015 la Craiova, a fost de nu mai puţin de 130.000 de euro. TVR nu a scos niciun ban pentru organizarea evenimentului.

Tudor Turcu (33 de ani) are mari şanse să reprezinte România la Eurovision 2015, pe 23 mai, la Viena, el numărându-se printre favoriţii finalei naţionale. „În 2012, când am participat la „X Factor”, am avut o cădere şi mari probleme cu inima, căci munceam mult. Acum sunt pregătit psihic şi nu o să mai stau cu teamă şi cu stres. O să iau pastile de calmare şi de inimă, ca să nu ajung la spital”, a povestit Tudor Turcu.

Ne puteți urmări și pe Google News