CINSTE LOR! Doi craioveni au găsit PORTOFELE CU BANI și le-au predat polițiștilor

CINSTE LOR! Doi craioveni au găsit PORTOFELE CU BANI și le-au predat polițiștilor

Zi cu noroc pentru doi oameni din Craiova care și-au pierdut actele și banii. Un bărbat și o femeie din oraș le-au găsit portofelele și le-au predat la două secții de Poliție. Poliţiştii au identificat proprietarii bunurilor găsite şi au mulţumit cetăţenilor care le-au predat. Cu câteva zile înainte, o altă femeie a predat polițiștilor un portofel cu bani.

În cursul zilei de ieri, la sediul a două secţii de poliţie din municipiul Craiova s-au prezentat doi craioveni, care au predat poliţiştilor două portofele găsite..          La sediul Secţiei 3 Poliţie s-a prezentat un bărbat de 33 de ani, din Craiova, care a relatat faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, a găsit pe trotuar un portofel ce conţinea 100 de euro şi acte de identitate.

Poliţiştii au luat legătura cu posesorul bunurilor, urmând ca acesta să se prezinte, astăzi, pentru a intra în posesia lor.

În aceeaşi zi, la sediul Secţiei 5 Poliţie s-a prezentat o tânără de 29 de ani, din Craiova, care a predat poliţiştilor un portofel, în care se aflau două carduri farmaceutice, o cartelă SIM, documente de identitate şi un card bancar, precum şi 68,36 de lei, despre care a declarat că le-a găsit într-un microbuz.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţiştii au identificat proprietara bunurilor găsite, aceasta urmând a se prezenta pentru a-i fi restituite bunurile pierdute. Vinerea trecută, o femeie de 27 de ani, angajată a societăţii craiovene de salubritate, a găsit un portofel cu acte, două carduri şi bani, în timp ce strângea mai multe hârtii de pe jos, şi l-a dus la Poliţie, după ce, cu trei ani în urmă, a procedat la fel cu alţi bani găsiţi în acelaşi mod.