Concert de manele la nunta lui Pandele

Concert de manele la nunta lui Pandele

Florentin Pandele şi aleasa lui, Gabriela Vrânceanu Firea, mai fac, pe 9 iulie, o petrecere în cinstea căsătoriei lor de anul trecut. Cel care nu putea lipsi de la chef este Adi Minune.

Chiar dacă anul trecut s-au căsătorit şi la ofiţerul stării civile şi la popă, ba chiar au făcut un chef mare în urma celor două momente, primarul oraşului Voluntari, Ilfov, Florentin Pandele, şi soţia lui, realizatoarea de televiziune Gabriela Vrânceanu Firea, vor să fie încă o dată miri.

Nunta anului în televiziune şi în lumea politică va fi organizată pe 9 iulie, la Palatul Ştirbey din Buftea.

Însurăţeii au împărţit deja invitaţiile rudelor, colegilor, prietenilor, dar şi ziariştilor, ba chiar au anunţat o parte din programul special al petrecerii.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu uitaţi să însemnaţi în agenda de suflet această dată binecuvântată. Abia aşteptăm să petrecem împreună, pentru că Dumnezeu a dat pe pământ şi tristeţea, dar şi bucuria. Acum e vremea să ne veselim!", sunt rândurile scrise de cei doi pe invitaţii.

"Vrem să vă dansăm toată noaptea"

O pereche dintre naşii de anul trecut ai cuplului Vrânceanu – Pandele a divorţat între timp. Daiana Voicu şi afaceristul Ziv Tetelman şi-au spus adio după ce israelianul a sărit în braţele Ralucăi Sandu.

Nu-i nimic, am putea spune, după ce Florentin Pandele a anunţat că şi-a găsit alţi naşi. Gigi Becali şi soţia lui, Luminiţa, le vor sta deoparte şi de alta la slujba de la biserică unde îşi vor reînnoi jurămintele şi vor sfinţi lumânările de cununie.

De altfel, după ceremonie, mirii promit o petrecere pe cinste. "Luaţi-vă pantofi comozi! Vrem să vă dansăm toată noaptea", au mai scris ei pe invitaţii.

"Vornicul" marelui eveniment, descris ca fiind "spectacol" în invitaţia mirilor, este nimeni altul decât Adrian Enache. El se va ocupa de intrarea în scenă a artiştilor. Cântăreţii invitaţi nu intră la categoria "surprize pentru nuntaşi".

Adi Minune, preferatul mirelui

Lista celor care vor cânta începe cu Angela Similea, continuă cu Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Ovidiu Komornyic, Marcel Pavel, Monica Anghel, Elena Gheorghe, Andreea Bălan, Analia Selis, Hi-Q, Connect-R, Sofia Vicoveanca, Ştefania Rareş, Cornelia Catanga, Nelu Ploieşteanu şi, la final, manelistul Adi Minune, care a ajuns în coada listei cu invitaţi.

Gabriela Vrânceanu a explicat, acum câteva zile, motivul pentru care manelistul va înviora nuntaşii de la Palatul Ştirbey. "Eu personal nu agreez manelele, dar am fost la evenimente la care am văzut persoane importante, cu studii, care se distrau pe acest gen de muzică. Adi Minune este preferatul lui Florin. Adrian ţine mult la Florin, sunt prieteni. Melodia preferată a lui Florin, din repertoriul lui Minune, se numeşte «Două vorbe»", a spus moderatoarea la una dintre emisiunile de cancan ale postului.

DE DOUĂ ORI NAŞ

Un milion de euro, darul anunţat de Gigi Becali

Naşul Gigi Becali va avea vara cam ocupată. Două mari evenimente, ambele nunţi cu ştaif, îl vor stoarce de bani.

Dacă lui Borcea i-a promis-o pe Shakira la petrecerea celui de-al doilea mariaj, Gigi i-a spus lui Pandele că darul din partea familiei Becali se va duce la un milion de euro, asta pentru că "el e primar şi nu are de unde să aiba  atâţia bani de cheltuit la nuntă".

Finul Pandele a vrut să-i mulţumească şi i-a promis că, odată ce va termina stadionul din Voluntari, în care vor fi investite 80 de milioane de euro, Gigi poate să mute echipa Steaua din Ghencea.

Complexul sportiv va avea 30.000 de locuri şi va purta numele fostei gimnaste Nadia Conmăneci.