CONTROVERSE după trecerea în neființă a Stelei Popescu. Putea fi evitată MOARTEA acesteia? Un cunoscut medic vorbește STAREA ACTRIȚEI la ultima ieșire

CONTROVERSE după trecerea în neființă a Stelei Popescu. Putea fi evitată MOARTEA acesteia? Un cunoscut medic vorbește STAREA ACTRIȚEI la ultima ieșire

Controverse uriașe au apărut referitor la cauzele morții Stelei Popescu. Întrebarea este dacă trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe putea fi evitată. Reamintim că, la ultima apariție la un eveniment a Stelei Popescu, cu doar zile câteva înainte de cumplitul incident, a șocat pe toată lumea. Actrița nu mai avea deloc zâmbetul pe buze și îi lipsea acea energie pozitivă cu care obișnuise pe toată lumea. Stela Popescu a avut un discurs incoerent, ce putea fi un semn clar că nu se simțea prea bine.

Medicul Tudor Chiuhodaru a făcut niște declarații despre starea actriței din ultimele zile și a explicat dacă putea fi salvată în cazul în care ar fi primit ajutor. Intrebat dacă putem vorbi despre un atac cerebral vascular care deja se declanșase, medicul a spus:

"Sunt semne de alarmă și chiar dacă nu am văzut imaginile, faptul că ai descris acele tulburări de vorbire, imposibilitatea de a prinde obiectele, de a ține corect mâinile, tulburările motorii la o persoană ajunsă la acea vârstă erau semne clare de suspiciuni și care ar fi orientat pe oricine la o evaluare într-un serviciu neurochirurgical. Eu vă spun că tratăm zilnic asfel de cazuri și facem și tratament de urgență, iar aici secundele, minutele, orele sunt esențiale pentru ca pacientul să poată fi salvat și recuperat. De altfel, există patru semne de alarmă pentru un accident vascular cerebral, cele care țin de modificări la nivelul feței, pacientul nu poate râde, nu poate zâmbi, tulburări motorii. Așa cum ați văzut și dumneavoastră, poate scăpa obiecte, mâinile îi amorțesc", a spus acesta. 

"Marea problemă este pentru cei care nu au noțiuni medicale. Eu insist de ani de zile ca educația pentru sănătate și noțiuni de prim-ajutor să fie predate încă de la școală. Pentru că aceste semne, aparent minore, ar fi putut orienta pe oricine, măcar să aibă o discuție cu persoana în cauză și să o convingă să efectueze un control într-un serviciu de specialitate. Și, evident, cu cât s-ar fi intervenit mai repede, prognosticul putea fi cu totul altul. Dar dacă nu știm ce să recunoaștem, nu putem pune un diagnostic. Asta și în viața de zi cu zi. Dacă nu ai măcar idee că s-ar putea întâmpla o astfel de situație, suntem adesea dispuși să dăm vina pe vârstă, pe oboseală", a continuat el. 

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dacă nu se intervine în prima ora, rămâne creierul fără oxigen, acest accident cerebral se poate repeta", a mai adaugat medicul. 

Necropsia a fost terminata, confirmă surse pentru EVZ. 

Stela Popescu. Marele ADEVĂR CUTREMURĂTOR despre moartea artistei. Atenţie, urmează DETALII ce vă POT AFECTA EMOŢIONAL

 Corpul neînsuflețit al actriţei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie în foyerul Sălii SAVOY a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Sâmbătă, 25 noiembrie actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii CERNICA, iar duminică, 26 noiembrie la Cimitirul CERNICA va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Stela Popescu. DEZVĂLUIRE DIN TRECUTUL NEȘTIUT al artistei. Foto în articol

 

Stela Popescu A MURIT. O carieră marcată de numeroase succese artistice. Cele mai importante roluri ale marii actrițe

 

Așa se explică discursul halucintat pe care Stela Popescu l-a susținut la ultimul eveniment la care a participat, în urmă cu două zile. Mai mult, fostul soț al acesteia a declarat în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, că actrița avea sânge uscat la nas.

Stela Popescu a murit. Ce făcea actrița la 80 de ani, la începutul anului?

Unde s-a născut marea actriță

Stela Popescu s-a născut în 21 decembrie 1935, în Bălţi, Basarabia, şi şi-a dedicat întreaga viaţă teatrului şi filmului, fiind una dintre cele mai iubite actriţe româneşti. A absolvit Colegiul Naţional Unirea, din Braşov. A absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1959.

Stela Popescu a murit! Reacția colegului său de scenă, Alexandru Arșinel: „Vai de mine”

Stela Popescu s-a născut într-o familie de învățători modești, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov. În 1953, susține examenul de admitere la facultate și este repartizată la Facultatea de Limbă Rusă „Maxim Gorki“, la care renunță după un an și jumătate când intră în echipa Teatrului Ministerului de Interne.

Stela Popescu a RECUNOSCUT că ȘI-A ÎNȘELAT SOȚUL - FOTO GALERIE

Stela Popescu, o viață trăită pe scenă!   Stela Popescu s-a născut în 21 decembrie 1935, în Bălţi, Basarabia, şi şi-a dedicat întreaga viaţă teatrului şi filmului, fiind una dintre cele mai iubite actriţe româneşti. A absolvit Colegiul Naţional Unirea, din Braşov. A absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1959.    

 

Între anii 1971 și 1979 face cuplul, pe scenă și la televiziune, cu Ștefan Bănică. Cât despre longevivul cuplu umoristic Stela - Alexandru Arșinel, care a început în 1979, acesta a fost garanția umorului de calitate și în prezent, dar și în trecut, când textele scenetelor erau semnate Mihai Maximilian.

A jucat în filmele şi serialele: 1958 - "Alos... Aţi greşit numărul" (regia: Andrei Călăraşu) 1961 - "Omul de lângă tine" (regia: Horea Popescu) 1965 - "Sărutul" 1969 - "Pantoful Cenuşăresei" (regia: Jean Georgescu) 1972 - "Astă seară dansăm în familie" (regia: Geo Saizescu) 1975 - "Cantemir"(regia: Gheorghe Vitanidis) 1979 - "Nea Marin Miliardar" (regia: Sergiu Nicolaescu) 1981 - "Grăbeşte-te încet" (regia: Geo Saizescu) 1984 - "Zbor periculos" (regia: Francisc Munteanu) 1987 - "în fiecare zi mi-e dor de tine" (regia: Gheorghe Vitanidis) 1993 - "A doua cădere a Constantinopolului" (regia: Mircea Mureşan). 2001 - "Sexy Harem Ada-Kaleh" 2005 - "Cuscrele" (Serial TV) 2007 - "Războiul sexelor" (Acasă TV)