CORUPŢIE LA CFR. Directorul CFR Marfă, implicat în dosarul lui Gruia Stoica, în comă la Spitalul Elias, după ce a făcut accident vascular cerebral!

CORUPŢIE LA CFR. Directorul CFR Marfă, implicat în dosarul lui Gruia Stoica, în comă la Spitalul Elias, după ce a făcut accident vascular cerebral!

Directorul CFR Marfă, Dragoş Drăghici, al cărui nume apare în dosarul în care proprietarul GFR a fost reţinut pentru corupţie, în cazul unei licitaţii a CE Oltenia, a fost operat la Spitalul Elias, după ce a suferit un accident vascular cerebral, fiind în comă la Terapie Intensivă.

Potrivit propunerii de arestare făcute de procurorii DNA, în cazul lui gruia Stoica, nu s-a putut proceda la audierea luiDrăghici Dragoş – Alexandru întrucât în seara zilei de 23 ianuarie 2014 a suferit un atac cerebral, la acest moment aflându-se în comă, așa cum rezultă din cuprinsul verificărilor efectuate la Spitalul Elias.

  • STENOGRAMELE CORUPŢIEI DE LA CFR. Avocatul Doru-Cătălin Boştină: „Când eraţi mare în funcţia asta... mă mai lăudam şi eu, uite, mă, am şi eu un prieten ministru!”

Managerul Spitalului Elias, profesor dr. Doina Dimulescu, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că Dragoş Drăghici a fost operat miercuri, pentru îndepărtarea unui hematom cerebral.

  • STENOGRAMELE CORUPŢIEI DE LA CFR. Gruia Stoica, către Doru Boştină: "Cine este mai influent acolo, Fenechiu sau Găurean?" "Eu vă dau 3 milioane. Dar nu le ceri o dată. Ți le dau anual 1 milion… 1 milion!"

"Dragoş Drăghici se află internat din seara de 28 ianuarie, cu hematom intraparenchimatos cerebral prin ruptura unei malformaţii arteriovenoase complexe, cunoscută de mai mulţi ani. A fost operat de urgenţă pe 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral şi oprirea sângerării", a spus profesorul dr. Doina Dimulescu.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • STENOGRAMELE CORUPŢIEI DE LA CFR. SMS-ul lui Gruia Stoica pentru Relu Fenechiu: „5 minute”. „Din CFR cineva cunoscut merge acolo cu un singur plic!”

Mangerul Spitalului Elias a precizat că Dragoş Drăghici este în secţia de Anestezie şi Terapaie Intensivă, în comă şi cu protezare ventilatorie.

  • Gruia Stoica a fost REȚINUT în dosarul Complexului Energetic Oltenia. Omul de afaceri este urmărit PENAL pentru cumpărare de influență

Numele directorului CFR Marfă apare în dosarul în care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă, după ce i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia.

  • CORUPŢIE LA CFR. DNA explică de ce trebuie arestat Gruia Stoica: „mentalitate infracţională”, „lipsa de scrupule” şi „denaturarea mediului concurenţial”!