Crima din Italia: "N-am vrut să-i jefuim, doar să violăm femeia"

Crima din Italia: "N-am vrut să-i jefuim, doar să violăm femeia"

Cei doi ciobani români arestaţi în Italia pentru agresarea unui cuplu de turişti olandezi pe un câmp de la periferia Romei şi-au recunoscut fapta în cadrul anchetei.

Petre Paul, 32 de ani, şi Andrei Vasile Bohuş, 20 de ani, sunt acuzaţi că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au atacat doi turişti olandezi care campau pe un câmp din zona Ponte Galeria. Românii le-au furat circa 1.500 de euro, după care i-au bătut cu bâtele şi l-au obligat pe bărbat să privească cum soţia sa este violată.   Potrivit poliţiştilor, cei doi agresori au declarat că, după ce au băut împreună cu un zidar român, au trecut în jurul orei 23.30 prin faţa cortului olandezilor, moment în care le-a venit ideea de a o viola pe femeie. Pe bărbat l-au lovit cu bâtele, după care le-au căutat prin lucruri, furându-le banii găsiţi. În cadrul interogatoriului, cei doi au încercat să dea vina unul pe celălalt.

„Petre a fost cu ideea“, le-ar fi declarat Vasile poliţiştilor, nemulţumit că a primit numai 15 euro din banii furaţi. Cuplul olandez s-a arătat ofensat de criticile formulate de primarul Romei, Gianni Alemanno, care declarase că o parte din vină o poartă chiar victimele, pentru imprudenţa de a campa într-o zonă atât de periculoasă, expunându-se unui risc evident.   Presa italiană a tratat pe larg ieri confesiunea celor doi, majoritatea titlurilor mizând pe distincţia pe care făptaşii au făcut-o cu privire la intenţiile lor. „Am vrut doar s-o violăm pe doamna“, titrează ziarul italian „Il Tempo“, în timp ce „Corrierre della Serra“ formulează asemănător: „Am vrut numai s-o violăm“.

Ne puteți urmări și pe Google News