Editura Evenimentul si Capital

VIRGINUL UCIGAȘ, un caz tulburător. Supărat că a fost refuzat de fete a comis CRIME ÎN SERIE | VIDEO

14-05/elliot-rodger-photos-11-465x390
Autor: | | 4 Comentarii | 12622 Vizualizari

I se spune „ucigaşul virgin”, şi este „noua revelaţie” în ceea ce priveşte crimele în serie.

Elliott Rodger a lăsat în urmă "povestea filmată" a lumii sale stranii. O lume plină de ciudăţenii, de frustră şi de crime. Anchetatorii au găsit de curând ceea ce a fost numit „dovezi tulburătoare” de către presă.

Pe drum

A crescut la Hollywood, dar nu a făcut parte din Cetatea Filmului. Şi-a dorit să facă parte din ea, însă „undeva pe drum a luat-o razna”, după cum comentează presa. Acum, povestea sa, destul de încâlcită, va face cândva „obiectul” unei ecranizări, dacă „se va găsi cineva sa desluşească firele acestei poveşti înfiorătoare”.

Se pare că Rodger a început să fie preocupat de arme şi crime după ce eşuat în încercarea sa de a câştiga MegaMillions (loterie 120 milioane dolari) în septembrie 2012, în conformitate cu „memoriile” sale.
 
O mare problemă pentru el era...virginitatea sa, el vorbind despre „cruzimea femeilor” în ceea ce îl priveşte.  


Şi a început totul. La 22 de ani (poate chiar mai devreme) a devenit criminal în serie. Şi-a ucis doi colegi de cameră, apoi un elev, apoi două surori (Veronika Weiss – 19 ani şi Katie Cooper – 22 de ani), apoi un student...”Şi cine ştie câţi alţii...”, comentează presa, încercând să înţeleagă „toată povestea care este departe de a se fi dezvăluit total, deoarece acest personaj ciudat nu numai că a scris, dar a şi făcut ceea ce a scris!”.
Rodger s-a sinucis trăgându-şi un foc de armă în cap. Mulţi se întreabă cum a fost posibil ca faptele lui să treacă atâta timp neobservate
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro