Crin Antonescu, HUIDUIT la Iași: Aș fi vrut ca Blaga să fie cu mine pe scenă

Crin Antonescu, HUIDUIT la Iași: Aș fi vrut ca Blaga să fie cu mine pe scenă

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, în discursul de la Iaşi de Ziua Unirii, că ar fi vrut ca Vasile Blaga, aflat în public, să fi fost alături de el pe scenă.

"Înţeleg că sunt aici şi reprezentanţi ai opoziţiei, dar nu lângă noi, pe scenă. Îl salut pe Vasile Blaga şi îmi pare rău că nu suntem împreună acum pe această scenă", a declarat Crin Antonescu, citat de mediafax.ro.

El a menţionat şi că se gândeşte la cei care aleg să fluiere şi să huiduie.

"Gândul meu se îndreaptă şi către cei care aleg să fluiere şi să huiduie, pentru că şi ei trebuie să fie alături de noi", a mai spus Antonescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a mai spus că "trebuie să facem din harul Unirii faptă, nu doar vorbă".

"Niciun mare popor nu s-a ridicat decât prin unitate. Fără unitate, acest popor nu a putut realiza nimic din aspiraţiile sale (...) Momentele de înălţare au fost cele în care am putut să fim uniţi", a spus Antonescu.

La începutul manifestărilor, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, au fost huiduiţi, participanţii scandând mesaje şi împotriva premierului şi a şefului statului, care nu participă la evenimente.

La manifestările desfăşurate în Piaţa Unirii din Iaşi cu prilejul Unirii Principatelor participă mai mulţi miniştri, între care vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. De asemenea, sunt prezenţi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, prefectul judeţului, Romeo Olteanu, şi şeful Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei.

CITIȚI ȘI:

Crin Antonescu: În 2014 se joacă mize mari. PNL e în competiţie fără menajamente. Regulile, ca la război   Ponta nu mai participă la manifestările de la Iași dedicate Unirii Principatelor Române