Crin Antonescu: Tudor Chiuariu nu mai poate rămâne preşedintele Comisiei juridice a Senatului

Crin Antonescu: Tudor Chiuariu nu mai poate rămâne preşedintele Comisiei juridice a Senatului

Tudor Chiuariu nu poate rămâne preşedintele Comisiei Juridice a Senatului, după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare, susţine preşedintele PNL, Crin Antonescu, citat de Digi 24

Preşedintele PNL a anunţat că situaţia va fi discutată săptămâna viitoare de conducerea partidului. Ieri, Curtea Supremă l-a condamnat definitiv pe fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu la trei ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în Dosarul Poşta Română.

  • Tudor Chiuariu va contesta condamnarea la CEDO, care ar fi fost dată fără probe şi fără bază legală 

„În funcţie de preşedinte al Comisiei Juridice nu va putea rămâne. Este o opinie strict personală pentru că o aemenea decizie se ia la nivelul conducerii partidului”, a declarat Crin Antonescu. „Funcţiile de conducere în Parlament sunt decizii ale partidului, mandatul de parlamentar nu este dat de noi , este dat de cetăţeni şi dacă legea îi dă dreptul să îl păstreze, evident îl va păstra”, a adăugat președintele PNL.

  • "POŞTA ROMÂNĂ". Tudor Chiuariu: 3 ani şi jumătate cu suspendare, Zsolt Nagy: 4 ani cu suspendare! Curtea Supremă: preşedintele Comisiei Juridice din Senat este corupt! Predoiu: Să demisioneze! 

Ne puteți urmări și pe Google News