Cristian Preda și-a scos Antenele din program

Cristian Preda și-a scos Antenele din program

Europarlamentarul PDL a anunțat că nu va mai participa la emisiunile Antenei 3 deoarece i se pare inadmisibil modul în care acest post o hărțuiește pe Elena Udrea. Cristian Preda era printre puținii reprezentanți PDL care încălcau decizia partidului de a boicota postul Antena 3 prin refuzarea invitațiilor de a participa la talk-showuri.

"Mi se pare inadmisibilă hărţuirea la care e supusă Elena Udrea de către Antena 3. După ce postul i-a consacrat o bună bucată dintr-o emisiune pentru a discuta despre preţul (mult umflat al) unei rochii purtate cu câtva timp în urmă, jurnaliştii aceluiaşi post au decis să urmărească diverşi membri ai familiei ministrului. Dacă o persoană care ocupă o poziţie de responsabilitate publică e permanent expusă, libertatea sa de mişcare şi chiar de exprimare fiind mult restrânsă, nimic nu justifică hărţuirea rudelor sale", a anunțat Cristian Preda pe blogul său. Ultimatum față de postul care "nu mai practică jurnalism" "Ăsta nu mai e jurnalism, ci linşaj. E prea mult. Din solidaritate cu Elena Udrea, voi refuza orice invitaţie a Antenei 3, până când postul nu va prezenta scuze publice - şi celor lezaţi, şi publicului - pentru gesturile total deplasate comise în ultimele zile", a scris Preda.

Reacția sa a venit în urma unor emisiuni la Antena 3 care au avut ca subiect persoana ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului. Chiar Elena Udrea se arăta deranjată de faptul că Antena 3 îi urmărește pe membrii familiei sale.  

PDL a decis la începutul lunii iulie să boicoteze emisiunile Antena 3.  De atunci, reprezentanții PDL nu au mai participat la emisiunile acestui post de televiziune. Excepție au făcut doar trei reprezentanți PDL. Deputatul Daniel Oajdea care megre săptămânal la emiunile lui Răzvan Dumitrescu, senatorul Radu F. Alexandru și europarlamentarul Cristian Preda sunt singruu care au încălcat interdicția partidului. CITIȚI ȘI

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Elena Udrea: "Domnule Voiculescu, staţi departe de familia mea!"
  • "Dizidenţii" PDL cu audienţă la Felix
  • PDL boicotează Antena 3. Crin Antonescu: Bine că nu închid postul!