Cu ce se laudă România la târgul de turism de la Moscova, MIIT 2014

Cu ce se laudă România la târgul de turism de la Moscova, MIIT 2014

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) şi şapte companii româneşti din domeniul turismului participă, în perioada 19-21 martie 2014, la cea de a 21-a ediţie a Târgului International de Turism "MITT 2014", cea mai mare expoziţie de turism din Rusia şi Europa de Est.

MITT este un eveniment spectaculos din sectorul turismului, care a devenit cel mai important şi reprezentativ forum al industriei turistice în Federaţia Rusa şi Europa de Est şi reuneşte anual aproximativ 3 000 de companii şi reprezentante naţionale de turism din peste 200 de tari ale lumii. MITT se numără printre cele cinci cele mai mari expoziţii turistice din lume.

"Prezenţa României la acest târg este cel mai bun prilej de a prezenta brand-ul turistic al României" într-o imagine compactă, vie şi complex", se arată într-un comunicat remis de ANT.

Standul României, amenajat de către Autoritatea Naţională pentru Turism, se întinde pe 100 de metri pătraţi şi are trei laturi deschise. La târgul de turism MITT 2014, România se prezintă cu cele mai competitive şase produse turistice: circuite culturale, turismul în natură, turismul rural, pachete tip city break, turismul activ şi de aventură, turismul balnear şi wellness.

Ne puteți urmări și pe Google News