PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Timp liber

Cum au reuşit doi pompieri să deschidă un restaurat cu sandvişuri

Autor: | | 1 Comentarii | 791 Vizualizari
Fraţii Sorenson au împrumutat bani, în 1994
Chris and Robin Sorensen erau pompieri în Florida şi au avut ideea să deschidă un restaurat bazat pe sandvişuri bazat pe istoria famililor lor cu tradiţie în lupta cu focul.

Fraţii Sorenson au împrumutat bani, în 1994, pe o linie de credit a socrilor lui Robin şi au deschis primul restaurant care era decorat cu echipamente de pompieri şi cu o pictură murală ce reprezenta departamentul local de pompieri.

Robin lucra la restaurant iat Chris a continuat să fie pompier cu jumătate de normă. Acum ambii fraţi au lăsat lupta cu flăcările în urma lor deoarece Firehouse Subs a devenit o franciză în plină extindere. Sunt 514 restaurante în Stele Unite ale Americii iar cifra continuă să crească, deoarece companai intenţionează să se aextindă în parte de nord-est, centrală şi de sud-est a ţării.

În 2011 restaurantele Firehouse Subs au avut vânzări totale în valoare de aproape 285 de milioane de dolari.


Tag-uri: pompieri, foc, sandvisuri, restaurant, traditie
În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum au reuşit doi pompieri să deschidă un restaurat cu sandvişuri .




SPUNE-TI PAREREAAcum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>

Libertatea

RTV

WOWbiz

B1

Ziare.com

Unica

Capital

Fanatik

Alte articole EVZ pe aceeasi tema

spune-ti parerea Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>





Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a "postacilor" de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:
  • 1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
  • 2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.
Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul EVZ.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F




Ma abonez la newsletter
Sunt de acord cu termenii si conditiile concursului
* Toate campurile formularului sunt obligatorii