Editura Evenimentul si Capital

Cele mai PERVERSE RITUALURI din ANTICHITATE. Ce PRACTICĂ AMOROASĂ pe care CUPLURILE din ziua de astăzi o folosesc era CONSIDERATĂ O MARE UMILINŢĂ

Cele mai PERVERSE RITUALURI din ANTICHITATE
Autor: | | 0 Comentarii | 3200 Vizualizari

Mărturii legate de sexul oral în lumea antică arată cum era privită această practică erotică, astăzi nelipsită din dormitorul nostru. Romanii îl vedeau ca pe un viciu și ca un mod de înjosire pentru cei obligați să îl practice, în timp ce alte popoare îl venerau, lăsând moștenire adevărate legende legate de sexul oral.

Primele astfe de mărturisiri datează din Egiptul Antinc și fac referire la mitul zeilor Osiris și Iris.

Se știe că zeul Osiris a fost ucis de propriul frate, iar trupul i-a fost apoi făcu bucăți. Sora sa, Iris a adunat rămășițele trupului și le-a pus una lângă cealaltă, însă nu le descoperise pe toate, așa că a ridicat un penis din lut, pe care l-a atașat trupului făcut bucățele. Pentru a-l readuce la viață, aceasta a suflat peste el, existând ilustrări antice care surprind scena.

Unii istorici scriu că egiptenii și fenicienii au fost primele popoare în care tinerele fete foloseau rujul roșu special pentru a lăsa de înțeles că adoră sexul oral. De altfel, egiptenele erau recunoscute pentru calitățile lor sexuale de excepție.

O legendă spune că regina Cleopatra le-ar fi căut sex oral la 100 de nobili romani, în timpul unei orgii și, mai mult, autori antici eleni au lăsat scris că aceasta mai era cunoscută sub numele de Cheilon (buze groase), pseudonim ce făcea referire la sexualitatea sa.

Una dintrele cele mai vechi mărturisiri despre sexul oral în Grecia Antică datează din secolul al VII-lea î. Hr.

Poetul antic Archilochus relata despre Neboule, fiica lui Lycambe, care „s-a îndoit în sunetul flautului şi a luat o înghiţitură, aşa cum tracii şi frigienii beau cu paiul berea lor, s-a încovoiat din spate şi a trudit.”

Poemul acestuia oferă detalii incendiare, considerate atât de umilitoare pentru cei pe care îi viza, încât Lycambe și fiicele sale și-au pus capăt zilelor.

Există nenumărate reprezentări artistice ce înfățișează comportamente sexuale nebănuite ale celor ce participau la așa-zise simpozioane. O pictură din acele timpuri înfățișează o prostituată stând pe un scaun, făcându-i sex oral unui bărbat, în timp ce întreține relații sexuale cu un altul.

Artiştii descriau femeile îngenunchind într-o poziţie de supunere în timp ce caracteristicile lor sunt modificate în timpul actului sexual.
În Roma Antică, practicarea sexului oral era văzută drept un act de umilință pentru cei ce-l ofereau, iar pentru cei ce-l primeau, erau considerat un act de bravură. Istoricii susțin că era perceput chiar ca o pedeapsă.

Spre exemplu, în lumea romană dacă un agricultor prindea la furat un străin îl putea obliga să îngenuncheze şi să practice sexul oral.
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro