Adevărul despre venirea lui Vlad Craioveanu la Smart FM. Ce a făcut Marius Tucă pentru a-l convinge

Vlad Craioveanu și Manuel Dinculescu, realizatori Smart FM
Autor: | | 0 Comentarii | 1173 Vizualizari

În premieră, realizatorii de la „B Smart” au vorbit atât despre contractual de la noul loc de muncă, cât și despre plecarea explozivă de la Radio 21, după ce un membru al echipei s-a sinucis

Are peste 20 de ani de radio, în care a încercat cam orice, dar venirea lui Vlad Craioveanu la Smart FM, postul de radio al lui Marius Tucă, a fost ca o gură de aer proaspăt pentru realizator. După o perioadă de ghinioane în FM, despre care Craioveanu zice că „i-au rănit sufletul” și „i-au sfâșiat inima”, el e încântat de reîntâlnirea cu fostul coleg de la Radio 21, Manuel Dinculescu și fac împreună emisiunea din drive-time, de la 16,00 - la 19,00, „B Smart”. Nu a uitat însă de despărțirea cu tam tam de Radio 21, chiar dacă s-a întâmplat în toamna lui 2014. „Radioul mi-a rănit sufletul, mi-a sfâşiat inima în ultima perioadă pentru că împreună cu colegul Dinculescu ne-au înlocuit când ajunsesem cu „Patrula 21” pe locul doi în audienţe. Veneam de pe locul... 1.000. Ne-au înlocuit cu Găinușă and Comp. și nu știu de ce. Pentru plata acelei echipe au dat afară 30 de oameni și chiar unul dintre ei s-a sinucis. Șocant e că după ce au venit ei, au pierdut 120.000 de ascultători”, spune Craioveanu.


FOTO: Marius Tucă„Nu avem subiecte interzise”

La Smart FM, Craioveanu spune că nu are subiecte interzise și nici măcar un script. Este încântat însă de ce se cere și a dezvăluit cum s-au purtat negocierile. „Avem cel mai liber show din FM. Cred că Marius Tucă are un proiect mai mult decât interesant și anume acela să întoarcă radioul la origini. Se merge pe poveste și, dincolo de melodii și de ce frumos e afară, aici se lucrează la conţinut. Nu avem un script anume. Nu avem subiecte interzise. Când am venit aici, era şi Manuel de faţă, Marius Tucă mi-a cerut atât: „Să fii tu!”. El are încredere în foţele mele şi mi-a dat curaj să mă exprim cum vreau. Se vede diferenţa faţă de un alt post de radio unde am lucrat şi unde totul era controlat”.

Furt de identitate. Colegul Dinculescu, acuzat pe nedrept că a sucit mințile unei minore

Poate nu au succesul vedetelor de televiziune, dar Vlad Craioveanu și Manuel Dinculescu au avut și ei parte de experiențe interesante cu fanele, care au făcut adevărate pasiuni. Cam cu jumătate de gură, pentru că acum e însurat, Craioveanu a dezvăluit o întâlnire cu o admiratoare. „M-am întâlnit cu... „dulapul” odată... Avea o voce frumoasă, mă suna în fiecare seară la radio. Și am vrut s-o cunosc. Când a deschis ușa, era cât trei de Vlad la un loc. M-am scuzat, i-am spus că mi-am amintit că am ceva de făcut și... mă bucur că nu m-a prins”.Dinculescu era însă să o încurce rău. „Mai de mult am trăit o poveste trăsnită. M-a sunat să mă facă cu ou și cu oțet că umblu cu fata ei, Andreea. Femeia susținea că am venit și la ei în casă, unde am făcut nebunii. Fata era minoră, în liceu și femeia m-a amenințat că-mi face reclamație la conducere și sesizează Poliția. Nu aveam legătură cu nimic, iar până la urmă cu ajutorul unor prieteni am reuşit să-i dau de cap. Colegii fetei i-au făcut cunoştinţă cu un tip care spunea că e Manuel Dinculescu. Într- o zi, mama fetei mi-a spus că ştie că am o maşină neagră. I-am răspuns că mașina mea e albă, un Logan, dar aşa m-am prins că ceva este în neregulă. Îmi reproșa că am luat-o de la meditaţii. Când am întrebat-o la ce oră, mi-a răspuns că la ora 18.00. Dar eu la acea oră eram la radio. Când am luat-o pe fetiţă la întrebări, ea a început să plângă şi a recunoscut că nu sunt eu cel implicat, dar spunea așa pentru că dădea bine în faţa prietenilor. S-a sesizat şi Poliţia la vremea respectivă, așa că ușor nu mi-a fost”, a povestit Manuel Dinculescu .
Alte articole din categoria: Monden

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...