CUM se îmbracă FEMEILE în LUMEA MUSULMANĂ. Câte dintre ele poartă BURKA?

CUM se îmbracă FEMEILE în LUMEA MUSULMANĂ. Câte dintre ele poartă BURKA?

Felul în care femeile musulmane ar trebui să se îmbrace în public a fost un subiect intens discutat în ultima vreme.

Un studiu recent arată cum se îmbracă femeile în mai multe dintre ţările musulmane şi cum tendinţele diferă de la loc la loc.

Studiul a fost efectuat în Tunisia, Egipt, Irak, Liban, Pakistan, Arabia Saudită şi Turcia, în toate aceste ţări majoritatea fiind musulmană.

Cercetarea Universităţii din Michigan arată că majoritatea femeilor din aceste ţări preferă să îşi acopere părul cu tradiţionalul hijab, sau cu o eşarfă al-Amira. Foarte puţine dintre ele doresc să poarte burka sau niqab, un văl care lasă descoperiţi doar ochii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Peste jumătate din femeile din Tunisia şi Egipt şi aproape jumătate dintre ele din Turcia şi Irak cred că hiqab sau al-Amira sunt cele mai potrivite articole vestimentare pentru o femeie musulmană.

De cealaltă parte, în Arabia Saudită, niqab-ul este foarte popular, 63% dintre femeile de acolo dorind să poarte acest văl islamic.

În ceea ce priveşte femeile care doresc să meargă pe stradă cu capul descoperit, acestea sunt în număr mare doar în Liban, unde aproape jumătate consideră că este un lucru acceptabil. Burka Niqab Chador Al-Amira TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Ion Iliescu îl contrazice FLAGRANT pe Victor Ponta: CONDAMNAREA lui Năstase NU are LEGĂTURĂ cu POLITICA
  • Mama eroină, care a demascat-o pe învățătoarea șpăgără, rupe tăcerea: „Sunt dascăli care primesc porci, diamante sau mașini”
  • Oficial de la Londra: Românii și bulgarii ar putea face mai mult decât nativii britanici pentru țara noastră

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • O actriţă SEXY a avut o CURIOZITATE care a ŞOCAT-O. A făcut un LUCRU pe care îl va regreta toată VIAŢA / GALERIE FOTO hot
  • SOȚII DE DICTATOR. Cine sunt femeile căsătorite cu cei mai mari despoți din lume
  • "OZN-ul" de piatră din Bulgaria. Cum arată "catedrala comunismului"