Editura Evenimentul si Capital

Cum te poţi trata cu broaşte

Se afla in piele.
Autor: | | 1 Comentarii | 319 Vizualizari

Cercetătorii de la Universitatea Queens din Belfast au descoperit proteine în pielea broaştelor.

Proteine care pot fi utilizate la tratarea cancerului, diabetului, la prevenirea atacurilor vasculare cerebrale şi îi ajută pe pacienţii care au suferit un transplant, toate acestea prin reglarea creşterii vaselor sanguine.

Nu păţesc nimic 

În urma procesului de extracţie a acestor proteine, broaştele nu păţesc absolut nimic, susţin oamenii de ştiinţă, şi apoi sunt eliberate.
Proteinele se găsesc în secreţiile de pe pielea broaştei de copac Waxy Monkey şi a Izvoraşului cu burta roşie (Giant Firebellied Toad). Oamenii de ştiinţă prind aceste broaşte, extrag cu grija secreţiile şi le eliberează înapoi în sălbaticie. Broaştele nu păţesc nimic în timpul procesului.

"Proteinele pe care le-am descoperit au abilitatea de a inhiba sau de a stimula creşterea vaselor de sânge. Prin oprirea angiogenezei şi inhibarea creşterii vaselor de sânge, proteina de la broasca Waxy Monkey are potenţialul de a ucide tumorile canceroase. Majoritatea tumorilor canceroase pot creşte doar până la un anumit punct înainte de a avea nevoie ca vasele de sânge să fie mai mari pentru a alimenta tumoarea cu oxigen şi nutrienţi vitali. 

Oprirea creşterii vaselor de sânge stopează dezvoltarea tumorilor şi, în cele din urmă, tumoarea dispare. Acest lucru are potenţialul de a transforma un cancer terminal într-unul cronic", a declarat profesorul Shaw.
Alte articole din categoria: Sănătate

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro