CUTREMURĂTOR. Care au fost ultimele cuvinte ale studentei Aura Ion, înainte de a muri

CUTREMURĂTOR. Care au fost ultimele cuvinte ale studentei Aura Ion, înainte de a muri

Cătălin Pivniceru, unul dintre medicii aflați în avionul care a aterizat forțat, săptămâna trecută, în Munții Apuseni, a povestit ultimele ore în care tânăra studentă la Medicină a fost conștientă.

Aura Ion era întinsă pe jos, acoperită cu  hainele medicilor, și nu putea respira. Radu Zamfir a încercat timp de mai multe ore să o resusciteze, după ce aceasta a intrat în stop cardio-respirator. “Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!”, au fost ultimele cuvinte rostite de Aura Ion, a povestit medicul Cătălin Pivniceru.

  • DESTIN TRAGIC. Aura Ion a crescut într-o FAMILIE MODESTĂ. ”Mergea la 4 dimineaţa la unitate. Îşi iubea fraţii şi părinţii. Le cumpăra lucruri din soldă”

El a mai spus că după impact, doctorii din avion și-au pus singuri diagnostice și au încercat să se încălzească, în așteptarea salvatorilor. Aura Ion, studenta de 23 de ani care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Munții Apuseni, a fost înmormântată cu onoruri militare săptămâna trecută, la Cimitirul Ghencea 3 Militar.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Citiți și:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în cadrul programului de transplant
  • GEST EMOȚIONANT: "Am fost la familia Aurei Ion. E foarte greu să pierzi un copil şi am încercat să aduc puţină alinare"

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.