Dă REFRESH garderobei tale: Alege NISSA PRIMĂVARA -VARA 2015

Dă REFRESH garderobei tale: Alege NISSA PRIMĂVARA -VARA 2015

Cuvintele cheie pentru colectia NISSA sunt: comfort, natură, feminitate, romanţă, grafic, modern, contemporan, clasic- chic, inspirant, detalii, încredere, îndrăzneală.

Colecţia NISSA primăvară-vara 2015 este creată pentru ŢINE, femeia modernă, îndrăzneaţă, dinamică, fragilă şi feminină în acelaşi timp. Evantaiul culorilor care trăiesc în colecţia NISSA pleacă de la cele mai  fine şi delicate nuanţe de roz, albastrul deschis, grîul fin şi verdele rece, ajungând la culori îndrăzneţe precum galbenul lămâie, portocaliu aprins, roşu, verde tropical şi albastru indigo, palete amestecate cu nuanţe neutre de alb fildeş, bej sau negru.

Printurile sunt inspirate din natură în cea mai frumoasă formă a ei, păduri tropicale, câmpuri de de maci şi trandafiri, libelule şi fluturi, toate acestea combinate cu forme geometrice şi printuri grafice. Pentru un tablou complet am aşezat aceste printuri pe cele mai comode materiale din fibre naturale cu mătase, bumbac, în sau vâscoză.

Am creat cele mai frumoase ţinute de seară, am combinat atingerea sifonului de mătase cu elemente create manual, dantele şi organza, cristale şi paiete. Din grijă şi atenţia pentru detalii, din dorinţa de a ne ridică la cele mai înalte standarde de calitate, NISSA garantează că nici un fir de aţă, nici un colţ de dantelă nu au fost mai cu drag cusute, pentru că noi punem valoare pe calitate şi integritate în toate formele lor.

Ne puteți urmări și pe Google News

NISSA îşi aşteaptă clienţii în magazine cu peste 15 modele noi de rochii pe săptămâna aşa că dacă te pregăteşti de un eveniment special în viaţă ta, alege NISSA.