Dan Mihalache: "Guvernul Cioloș a fost o soluție de AVARIE. Ne dorim un guvern politic după alegerile din 2016"

Dan Mihalache: "Guvernul Cioloș a fost o soluție de AVARIE. Ne dorim un guvern politic după alegerile din 2016"

Consilierul prezindențial, Dan Mihalache, a vorbit despre guvernul condus de Dacian Cioloș. Acesta a spus că instalarea fostului comisar europeana fost o soluție de avarie.

De asemenea, Dan Mihalache a dezvăluit care sunt planurile președintelui Klaus Iohannis după alegerile parlamentare din 2016.

Guvernul Cioloș a fost o soluție de avarie. Ne dorim un guvern politic al Dreptei, dar după alegeri", a spus Dan Mihalache la România TV.

Mihalache a recunoscut că președintele Iohannis a avut dialoguri cu Dacian Cioloș înaintea demisiei lui Victor Ponta. "Președintele Iohannis a avut dialoguri cu domnul Dacian Cioloș, a fost comisarul României, la momentul respectiv, președintele se gândea la o implicare a domnului Cioloș într-un proiect politic, un proiect guvernamental", a spus Mihalache.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dan Mihalache nu îl vede pe Dacian Cioloș conducând un partid politic. "Domnul Cioloș trebuie mai întâi să își dorească să aibă o carieră de om politic și nu l-am auzit până acum să își dorească și nici nu cred că o să îl auzim prea devreme", a mai spus Mihalache.