Daniel Dăianu, despre restituirea salariilor angajaților ASF: Fiecare om are ceva pus deoparte

Daniel Dăianu, despre restituirea salariilor angajaților ASF: Fiecare om are ceva pus deoparte

Preşedintele interimar al Autorității de Supraveghere Financiară, a vorbit, astăzi, despre restituirea a 30% din salariile angajaţilor ASF.

"Eu cred că un om, chiar dacă îşi cheltuieşte întregul salariu mai are ceva pus deoparte. Că trăieşti la ţară, la oraş, pe un munte, tot îţi pui deoparte. Fiecare îşi măsoară acţiunile. Se va face restituirea de către fiecare membru al comitetului. Consiliul ASF a luat notă de decizia fiecăruia. Deşi consiliul atunci când a stabilit salariile membrilor executivului a avut în vedere prevederi ale ordonanţei. În opinia mea, raportul de evaluare făcut de comisie care va trebui să scurteze întreaga activitate a noi autorităţi, va trebui să judece reguli şi proceduri, reguli de conformare şi va trebui să judece şi salarizarea din ASF şi să fie mult mai precisă atunci când se vorbeşte de remunerare", a mai explicat Daniel Dăianu, potrivit B1 TV.  CITIȚI ȘI:

  • Şefii ASF dau înapoi primele uriașe în RATE. Daniel Dăianu a returnat TOȚI BANII. Rușanu a demisionat, direct din AREST

<iframe width="640" height="315" src="//www.youtube.com/embed/O3JYwF_-F3M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>)

Ne puteți urmări și pe Google News