Editura Evenimentul si Capital

Daruri şi multe surprize pentru copiii instituționalizați pe raza Sectorului 4

14-05/foto-2-copiii-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 64 Vizualizari

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Sectorului 4, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, organizează o serie de activităţi, în sprijinul copiilor din centrele de zi și plasament de pe raza acestei unități administrative.

 În acest sens, vineri, 30 mai a.c., micuţii ocrotiţi în cadrul Adăpostului de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii  îi vor avea ca oaspeți pe reprezentanții Federației Române de Scrimă. Cei 30 de copii, cu vârste de până la 14 ani, se vor întâlni cu multiplii campioni europeni la spadă și floretă, printre care, tinerele sportive Loredana Dinu, Maria Boldor și Mădălina Călugăreanu, care le vor dărui  jucării.

Oaspeții le vor împărtăși din experiența lor, relatându-le cum, prin muncă și perseverență, au reușit să fie performeri. Sportivii vor încerca să-i convingă pe copii de eleganța și frumusețea acestui sport, prin intermediul căruia sabia și floreta, din arme de luptă ale cavaleriei, au devenit ”arme de sală”, cât şi de faptul că și ei pot ajunge la rezultate deosebite în cadrul acestei ramuri sportive.

La rândul lor, copiii vor susține momente artistice, din care nu vor lipsi cântecele, poeziile și dansurile. Seria manifestărilor prilejuite de aniversarea Zilei Internaționale a Copilului va continua, atât sâmbătă, 31 mai a.c., cât și duminică, 1 iunie a.c., începând cu orele 11.00, în curtea Domeniului Brâncovenesc de la Mogoşoaia.

Astfel, 420 de copii ocrotiți în cadrul centrelor de zi și plasament din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 sunt invitați la ”Carnavalul Copiilor la Palatele Brâncovenești”, prilej cu care vor asista la piese de teatru, spectacole de magie, de muzică și dans, jocuri și concursuri tematice.

Personaje din desene animate, actori şi animatori îi vor duce pe cei mici într-o lume de poveste. În cadrul atelierelor de creație, copiii vor avea prilejul de a-și demonstra talentul artistic, confecționând păpuși din linguri de lemn sau hârtie creponată şi vor învăța să modeleze baloane.
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate