Dat afară de la Chiajna, Chirilă se plânge: „Mi s-a furat munca pe care o puteam duce la bun sfârşit”

Dat afară de la Chiajna, Chirilă se plânge: „Mi s-a furat munca pe care o puteam duce la bun sfârşit”

Antrenorul Ionuţ Chirilă a fost dat afară de la Concordia Chiajna. În locul său, şefii grupării ilfovene l-au numit, după principiul „rotaţiei antrenorilor din Liga I”, pe Marius Şumudică!

Ionuţ Chirilă s-a plâns după demitere că nu a fost lăsat să-şi continue munca începută la Chiajna.

„Am rămas să construiesc cu jucătorii tineri pe care i-am găsit acolo, am făcut o echipă frumoasă cu şapte jucători titulari sub 22 de ani.

Am jucat cu o echipă de tineret în divizia naţională. Aveam un parcurs frumos. Nu mi s-a spus nimic când am fost dat afară, eu cred că sunt foarte multe substraturi aici.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am fost scos din cauza mai multor schimbări care au avut loc vizavi de veniri şi plecări de antrenori de la alte echipe. Nu vreau să dau niciun exemplu, o să am un comunicat.

Vreau să vă spun că e o decizie nedreaptă şi injustă. Scoaterea mea de la Chiajna consider că a fost comandată. Îmi rezerv dreptul de a nu spune mai mult acum.

Nu am avut nicio discuţie cu Minea, eu ştiu că mi-am făcut treaba cu profesionalism şi seriozitate, am făcut o echipă frumoasă pentru fotbalul românesc. Consider că mi s-a furat această muncă pe care o puteam duce la bun sfârşit", a declarat Chirilă la Sport.ro.

Chirilă a anunţat că e disponibil să facă ceea ce a făcut la Concordia Chiajna la alt club.

„Dacă voi fi lăsat să antrenez în fotbalul românesc, cum nu am fost lăsat în ultimii 10 ani, probabil că voi avea variante. Cred că experienţa şi profesionalismul meu de a construi în fotbalul românesc cu foarte puţini bani sau aproape deloc este interesantă pentru foarte mulţi proprietari de cluburi din România", a spus tehnicianul.