DECENIUL care a făcut din Facebook cea mai de SUCCES reţea de socializarea din lume. În următorii 10 ani a putea să "ÎNGHITĂ" complet INTERNETUL

DECENIUL care a făcut din Facebook cea mai de SUCCES reţea de socializarea din lume. În următorii 10 ani a putea să "ÎNGHITĂ" complet INTERNETUL

Facebook împlineşte marţi un deceniu de existenţă. În cei zece ani, Mark Zuckerberg a reuşit să facă din Facebook cea mai mare reţea de socializare, cu 1,23 de miliarde de utilizatori.

The Guardian consemnează că dacă Facebook a ajuns să fie cea mai populară reţea de socializare, acest lucru i se datorează în cea mai mare măsură creatorului său, Mark Zuckerberg, un vizionar în materie.

Chiar dacă Facebook nu a fost prima rețea de socializare, succesul său i-a uimit până şi pe specialişti.

Atunci când s-a lansat, deşi s-a făcut comparaţie cu MySpace, cele două reţele de socializare în realitate nu au concurat în mod direct. Ciudăţenia de la MySpace, a fost contrată de Facebook cu atenţia pentru detalii, care a inspirat seriozitate, afirmă experţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, Facebook la început a restricţionat accesul. Dreptul de a face parte din reţea era dat doar de statutul de student la una din universitățile americane de top.

Analiştii atrag atenţia că în cazul Facebook, cheia succesului a fost dată de: competența tehnică a lui Mark Zuckerberg și a primilor săi angajați, un marketing excelent şi de preocuparea studenților de la Harvard de a-şi găsi iubite, fapt care a alimentat consistent creșterea inițială.

După ce accesul în reţeaua de socializare s-a acordat şi studenţilor din facultăţile mai puţin renumite, n-a mai fost decât un pas până când toată lumea a fost binevenită.

În viziunea lui Mark Zuckerberg toți pământenii ar putea avea un cont de Facebook, iar acest lucru nu este imposibil având în vedere evoluţia tehnologiei, scrie The Guardian.

Contrar previziunii că Facebook își va pierde 80% dintre utilizatori până în 2017, acest lucru este puţin probabil să se întâmple.Cu toate acestea, în privinţa adolescenţilor, cifrele sunt clare: mulți aleg să migreze către alte aplicații, precum WhatsApp și Snapchat.

Pe de altă, parte, Tim Berners-Lee, inventatorul internetului, susține că există deja sute de milioane de oameni din toată lumea pentru care Facebook-ul a ajuns să se identifice cu internetul. Rămâne de văzut va reuși să-l "înghită" complet în următorii 10 ani, subliniază jurnaliştii britanici. ARTICOLE POPULARE:

  • DE GROAZĂ: Un Volkswagen a fost ÎNGHIŢIT de o GROAPĂ din CAROSABIL | GALERIE FOTO / VIDEO

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

  • PENIBILI la propria NUNTĂ. Ruşii fac fotografii HILARE ce NU pot fi arătate urmaşilor| GALERIE FOTO

  • Cum fac RUȘII DESZĂPEZIRE. Cele mai ciudate MAȘINĂRII și METODE total neașteptate | VIDEO și GALERIE FOTO