DECLARAȚIE ȘOCANTĂ a unui lider liberal: Fenechiu va conduce PNL Iași DIN ÎNCHISOARE

DECLARAȚIE ȘOCANTĂ a unui lider liberal: Fenechiu va conduce PNL Iași DIN ÎNCHISOARE

Vicepreşedintele PNL Florin Ţurcanu s-a declarat convins vineri că fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Transformatorul, va conduce, în continuare, PNL Iaşi din spatele gratiilor.

Fenechiu a demisionat din PNL ieri, după ce a fost condamnat. Țurcanu însă nu crede că relațiile acestuia cu PNL trebuie să ia sfârșit.

Acesta a declarat, pentru Agerpres, că noua conducere a PNL Iaşi va avea nevoie de sfaturile lui Fenechiu, pe care le-ar putea obţine fie prin vizite la penitenciar, fie printr-un schimb de scrisori.

"Să îi dea Dumnezeu putere! Eu îl cunosc pe el ca om şi sunt convins că îi vor fi de partea lui familia şi colegii din Iaşi. Aşa cum a trecut viaţa, aşa va trece şi necazul pentru el. Sunt convins că PNL va fi condus din umbră tot de el, la Iaşi", a afirmat șeful CJ Botoșani. CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Relu Fenechiu a DEMISIONAT din PNL. VEZI ultimul său mesaj către colegi
  • Ultimul comunicat de presă din libertate al lui Fenechiu: Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a termina cu flagelul corupției
  • DOSARUL TRANSFORMATORUL. Relu Fenechiu: 5 ani de închisoare cu executare şi plăteşte prejudiciul! Decizia este definitivă, deputatul va fi încarcerat