Deputatul PSD Mădălin Voicu: „Am vorbit cu Ponta şi Antonescu să îl pună pe Klaus Iohannis ministru de Interne”| VIDEO

Deputatul PSD Mădălin Voicu: „Am vorbit cu Ponta şi Antonescu să îl pună pe Klaus Iohannis ministru de Interne”| VIDEO

Deputatul Mădălin Voicu este un PSD-is care susţine că a făcut lobby pe lângă premierul Victor Ponta şi pe lângă preşedintele PNL Crin Antonescu pentru a-l pune ministru de Interne pe Klaus Iohannis, prim-vicepreşedinte al PNL. El susţine că primarul Sibiului e singurul care ar putea pune ordine în ceea ce numeşte „hăţişul” de la MAI în care „gherţoii şi gheolbanii” de acolo „mănâncă orice ministru, de la orice partid”.

Mădălin Voicu a declarat că îl susţine pe Klaus Iohannis şi le-a spus, cu argumente, şi lui Crin şi lui Victor Ponta că primarul Sibiului „este singurul personaj şi o personalitate unde ordinea, disciplina, rigoarea sunt lucuri care fac parte din chimia lui, lucruri care s-au demonstrat”. Întrebat de ce a veni abia acum şi a fost de acord să preia portofoliul Ministerului Adminstraţiei şi Internelor MAI), Mădălin Voicu a spus, la Antena 3: „El e un tip echilibrat, nu e chiar nebun cum suntem noi dâmboviţenii pe-aicea”. Deputatul PSD spune despre prim-vicepreşedintele PNL că „e un om ordonat are o anumită structură, o anumită construcţie”. „Nu e unul dintre ăia care să alerge după funcţii, după posturi sau după fel de fel de avantaje. El când a acceptat ceva, a acceptat mergând până la o proporâie de 75 la sută că ceea ce şi-a propus se şi poate realiza, indiferent de obstacole sau impedimente. E un om serios şi acolo (la MAI n.r.) trebuie un om serios”, susţine Mădălin Voicu. „În MAI este o dezordine organizată care mănâncă orice ministru”

Pentru a-şi argumenta susţinerea faţă de Klaus Iohannis, deputatul PSD nu se sfieşte să atace funcţionari ai MAI pe care îi numeşte: „Gheolbanii şi gherţoii din Ministerul de Interne”. „Nu vreau să jugnesc pe nimeni, dar eu cunosc bine ministerul de cel puţin 50 de ani şi nu s-a schimbat mare lucru, măcar ca mentalitate. Acolo există o dezordine organizată care mănâncă orice ministru,îl mănâncă îmbrăcat, cu căciulă în cap şi cu geanta diplomat în mână”, spunea Mădălin Voicu. Parlamentarul a mai zis, referitor la şefii din MAI, că „ăia sunt o echipă acolo. Îşi feresc, îşi ocrotesc, îşi menajează şi îşi consolidează poziţiile, în afara traiectoriei, direcţiei pe care ministerul trebuie să le aibă.. Ei îşi apără interesele”.

„Oricare altul intră în gaşcă”

Ne puteți urmări și pe Google News

Mădălin Voicu îl vede pe Iohannis salvator al unui minster în care spune că oricare alt politician nu are nicio şansă: „E foarte greu ca ministru să poţi intra în hăţişul ăla. Sper ca Iohannis să poată face acest lucru, de-aia îl şi recomand, mă rog, l-am susţinut. Oricare altul, de la orice partid, n-ar putea să intre în hăţişul ăla. Decât să intre în gaşcă cu ăia, să facă echipă cu ei, în niciun caz ordine”. <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/QnNHoOZXuyg?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>