Desfiinţat de presa germană, Maxim îşi pune cenuşă în cap: „Nu am nicio scuză”

Desfiinţat de presa germană, Maxim îşi pune cenuşă în cap: „Nu am nicio scuză”

Internaţionalul român Alexandru Maxim, mijlocaşul echipei germane VfB Stuttgart, a fost desemnat cel mai slab jucător al etapei a XXIII-a din Bundesliga. Maxim a ratat cu poarta goală cu 12 minute înainte de finalul meciului de la Frankfurt, când VfB conducea cu 1-0. Meciul s-a terminat 2-1 pentru Frankfurt!

Maxim a declarat pentru Bild că nu are nicio scuză pentru faptul că a ratat cu poarta goală şi că îi pare rău pentru înfrângerea echipei.

"Ştiu că toată lumea vorbeşte acum despre ratarea mea. Mingea mi-a sărit puţin chiar înainte să o lovesc, dar nu am nicio scuză. Pasa a fost perfectă, trebuia să marchez. Îmi pare rău pentru înfrângerea echipei. Va trebui să fim foarte concentraţi pentru meciul cu Eintracht Braunschweig şi sper să am ocazia să mă revanşez", a spus Maxim.

Mijlocaşul echipei VfB Stuttgart, Alexandru Maxim, a fost desemnat cel mai slab jucător al etapei a XXIII-a a campionatului Germaniei, după ce a ratat o ocazie cu poarta goală în meciul pierdut, duminică, în deplasare, scor 1-2, cu formaţia Eintracht Frankfurt, informează site-ul sportal.de, citat de Mediafax.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nemţii nici nu au mai luat în considerare faptul că Alexandru Maxim a dat pasa decisivă la golul marcat de Harnik.

VfB Stuttgart a contabilizat duminică a opta înfrângere consecutivă în Bundesliga şi e aproape de retrogradare.