Detalii PICANTE: Fostul preşedinte al Ucrainei, „în relaţie” FIERBINTE cu sora BUCĂTĂRESEI?

Detalii PICANTE: Fostul preşedinte al Ucrainei, „în relaţie” FIERBINTE cu  sora BUCĂTĂRESEI?

Deja s-a aflat în ce lux trăia fostul preşedinte Ianukovici. Iată că a venit şi rândul detaliilor picante, care nu au întârziat să apară.

"Odată ce revoluţionarii au fost Mejgorie şi au văzut totul cu prorpiii ochi, a venit timpul să se spună lucrurilor pe nume", a scris jurnalistul Serghei Leşcenko, care a fost acasă la Ianukovici, pe pagina sa de Facebook.

A postat fotografii

"Aşadar o aveţi în faţă pe soţia "civilă" a fostului preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici, originară din localitatea Enakievo. Ea e soră dreaptă cu bucătăreasa lui Ianukovici, Nadejda Marinţeva", a scris Leşcenko, şi a postat fotografii cu sora bucătăresei lui Viktor Ianukovici. Despre care susţine, potrivit deschide.md, că este amanta fostului preşedinte al Ucrainei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform pravda.com.ua., Nadejda Marinţeva a figurat în actele oficiale ale ultimei vizite a lui Ianukovici la forul de la Davos în calitate de "asisten-consultant al deputatului" şi a fost cazată nu la hotel, ca oficialii ucraineni, „ci direct în casa arendată pentru Ianukovici”.