Ce se întâmplă cu averea lui Adrian Păunescu. Procesul dintre Andrei și sora sa vitregă durează de 13 ani

Ce se întâmplă cu averea lui Adrian Păunescu. Procesul dintre Andrei și sora sa vitregă durează de 13 ani

Andrei Păunescu a vorbit despre procesul împotriva surorii sale vitrege, care durează de mai bine de 10 ani. Fiul regretatului Adrian Păunescu o acuză pe Andreea că s-a infiltrat în familia sa și că vrea să obțină cât mai multă avere.

Andrei Păunescu a dat noi detalii despre procesul cu sora sa vitregă, care a început în urmă cu aproape 13 ani. Fiul regretatului Adrian Păunescu a explicat că familia sa nu se află într-un război cu nimeni, ci doar încearcă să nu rămână fără averea care li se cuvine. Andrei Păunescu a mai adăugat că zvonurile că nu s-ar prezenta la proces nu sunt adevărate. Mai mult decât atât, fiul criticului literar a susținut că a încercat să evite acest subiect în ultimii 13 ani, dar se simte dator să lămurească toată situația.

sursa: arhivă EVZ

„Noi nu suntem în război cu nimeni, ci într-un contra-atac la lăcomie, ipocrizie și minciună – afirmate de 13 ani de o persoană care a intrat în familie. După 13 ani am început să mergem la proces pentru că bunul nostru simț a fost considerat prostie și s-a întins atât de mult elasticul lăcomiei nemăsurate, încât a trebuit să mergem să ne apărăm”.

Andrei Păunescu a mai adăugat că el și familia sa riscă să fie deposedați de averea lăsată de tatăl său. De asemenea, muzicianul susține că a mers la proces doar pentru ca acesta să se termine mai repede, dar acest lucru nu s-a întâmplat. „Pretențiile au ajuns aberante! Să ni se ceară niște sume mai mari decât a lăsat Adrian Păunescu pe pământ, material! Am mers și… surpriză”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiica lui Adrian Păunescu cere mai mult decât i-a lăsat regretatul compozitor

Andrei Păunescu a mai adăugat că sora sa vitregă i-a făcut atât lui, cât și familiei sale „zile amare” și că a râs de numele tatălui său. De asemenea, muzicianul consideră că Andreea Păunescu regretă acum că nu a acceptat propunerile anterioare ale familiei. Andrei a subliniat că nu trebuie uitat că familia sa a recunoscut-o printr-un acord pe Andreea ca fiică a lui Adrian Păunescu, fără să fie demarată o procedură legală care să îi oblige să facă acest lucru.

Muzicianul a explicat că a recurs la această variantă pentru ca această situație să nu evolueze și să se termine cât mai repede. Fiul regretatului poet susține că sora sa vitregă vrea să primească mai mult decât tatăl său a lăsat familiei, inclusiv casa mamei lui Andrei, fapt care i se pare aberant. În același timp, Andrei Păunescu a spus că procesul nu a ajuns nici măcar în stadiul de recurs.

„Atât de aberant este totul, încât persoana în cauză vrea să ia și casa mamei mele. Doar pentru că mama a trăit în acea casă cu sora mea, iar sora mea, la moarte, nu a avut timp să îi facă actele mamei mele. Deci vrea partea de la sora mea, Ioana, care a murit. Tăcerea noastră timp de atâția ani a fost luată drept prostie și acceptare. Ei, nu! A cerut niște martori. Unul dintre martori este o persoană care a furat din casa Păunescu. Deține prin furt tablouri semnate Adrian Păunescu. Nu s-a prezentat la proces, că e cercetat penal pentru furt din casa Păunescu. (…)”, a spus Andrei Păunesci în timpul emisiunii „Exclusiv VIP” moderată de Cristi Brancu, de la Prima TV.