CAZ INCREDIBIL. Are două vagine, dar nu şi-a dat seama până la vârsta de 18 ani | VIDEO

CAZ INCREDIBIL. Are două vagine, dar nu şi-a dat seama până la vârsta de 18 ani | VIDEO

Durerile foarte puternice din timpul menstruaţiei i-au dat de bănuit unei femei din Marea Britanie că ceva este în neregula cu corpul ei. Abia la vârsta de 18 ani a mers la un control ginecologic pentru a afla ce se întâmplă.

Hazel Jones este o blondă din Marea Britanie, în vârstă de 27 de ani, care se mândreşte cu faptul că este, mai mult sau mai puţin, norocoasa posesoare a două vagine. Deşi a avut dureri mai puternice ca prietenele ei în timpul menstruaţiei, aceasta nu a mers până la vârsta de 18 ani la un control ginecologic.

Când în sfârşit şi-a luat inima în dinţi şi a făcut o vizită la medic, nu mică i-a fost mirarea să afle că suferă de o anomalie foarte rară: are două utere şi două cervixuri care s-au dezvoltat astfel încă din perioada în care ea era doar un făt în uterul mamei.

"Nu este ceva de care să îmi fie ruşine" În jurul vârstei de 18 ani, după ce şi-a început viaţa sexuală, iubitul ei de atunci a încurajat-o să se ducă la medic, spunându-i că este “diferită" de alte fete. “După ce am aflat despre problema mea, le-am povestit fără jenă tuturor cunoscuţilor. Dacă vreo fată din anturajul meu era curioasă, eram dispusă să o las să se uite. Nu am nicio problemă în a-i arăta, nu este ceva de care să îmi fie ruşine", a declarat Hazel Jones într-o emisiune televizată. Tânăra cu două vagine a fost dezvirginată de două ori Medicul Dawn Harper a explicat cum a fost posibilă dezvoltarea celor două utere şi implicit a celor două vagine, caz care poate apărea la o femeie dintr-un milion: “În momentul dezvoltării fătului în uter, în cazul fetelor se dezvoltă două tuburi, care urmează să se unească, septumul vaginal se rupe şi se formează un uter. În unul din 3.000 de cazuri septumul rămâne în uter, dar ca să se formeze două utere separate, un asemenea caz se întâmplă şi mai rar", a explicatmedicul, pentru DailyMail. Femeia a mai povestit că primele experienţe sexuale au fost foarte dureroase, ea fiind practic dezvirginată de două ori şi, deşi după ce a aflat de afecţiunea ei ar fi putut să se opereze, ea a ales să nu o facă de teama cicatricilor. “Când eram mică, credeam că sufăr de vreo infecţie urinară", a mai declarat tânăra.

Ne puteți urmări și pe Google News

<script src="http://player.ooyala.com/player.js?embedCode=Rwa3Y5MzoF77m2MEgemYXe-IC4o4utOC&deepLinkEmbedCode=Rwa3Y5MzoF77m2MEgemYXe-IC4o4utOC&width=480&autoplay=false&video_pcode=5nbWk6UPHAPHIpkunRhFyQE8fR1e&height=360&adSetCode=8a69ba50f6a348adbceec8c83d9e61c1"></script>