Cătălina Ponor a ajuns în fața altarului. Apariție în caleașcă trasă de cai și ploaie de vedete

Cătălina Ponor a ajuns în fața altarului. Apariție în caleașcă trasă de cai și ploaie de vedete

Fosta campioană Cătălina Ponor s-a cununat religios în acest week-end cu partenerul său de viață, Bogdan Jianu, alături de care are un băiețel. Evenimentul a fost unul spectaculos, cei doi miri având alături elita gimnasticii românești.

Cătălina Ponor s-a căsătorit religios cu partenerul său Bogdan Jianu sâmbătă, 8 iulie, la o biserică din Manasia, județul Ialomița. Evenimentul a fost unul cu fast, incluzând în cadrul slujbei și botezul băiețelului lor, potrivit Libertatea.

Mirele a venit călare

În iunie anul trecut, Cătălina Ponor s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu. Acum au făcut cununia religioasă. La o biserică din localitatea Manasia, mirele și-a făcut o apariție care a impresionat toți invitații. În vârstă de 53 de ani, Bogdan și-a făcut apariția într-un costum foarte elegant, călare. Mireasa, în vârstă de 35 de ani, a impresionat la fel de mult, apărând într-o caleașcă trasă de cai. Îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, lungă și decoltată, ea a radiat tot timpul la cununia sa religioasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

La biserică a fost oficiată, de asemenea, slujba de botez a băiețelului mirilor, Vlad Ponor Jianu, născut în decembrie 2022.

Elita gimnasticii la nunta Cătălinei

Domnișoara de onoare a Cătălinei a fost o altă sportivă renumită, Daniela Silivaș, gimnasta retrasă din activitate. „M-a rugat foarte frumos să fiu domnișoară de onoare și, bineînțeles, am spus da!”, a declarat Daniela Silivaș la Pro TV, citată de sport.ro.

De la nunta colegei lor nu puteau lipsi alte gimnaste de renume ca Andreea Răducan, Sandra Izbașa sau Monica Roșu. La eveniment au fost prezenți și antrenorii care au dus-o pe Cătălina pe treptele podiumului olimpic, mondial sau european. Octavian Bellu și Mariana Bitang. Marea campioană Andreea Răducan a fost prezentă și la botezul copiilor colegei sale de breaslă. „A fost emoționant și la botezul celui mic. Un băiețel minunat și foarte cuminte. Să le trăiască și să fie sănătoși!”, a declarat aceasta.

Cătălina și Bogdan au fost inițial doar prieteni

Foto, sursa: CanaCan

Foto, sursa: CanCan

Cătălina Ponor s-a retras din activitate acum 6 ani și locuiește în Constanța alături de regizorul Bogdan Jianu. Se  cunoșteau de peste un deceniu, dar abia în anul 2018 prietenia lor s- transformat într-o poveste de dragoste. S-au căsătorit civil pe 18 iunie 2022. Fosta campioană a fost copleșită de emoții „18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”, scria Cătălina pe o pagină de socializare.

Foto: Instagram Cătălina Ponor