Paris: Sarkozy și-a ascuns ceasul de 50.000 de euro în timp ce dădea mâna cu simpatizanții | VIDEO

Paris: Sarkozy și-a ascuns ceasul de 50.000 de euro în timp ce dădea mâna cu simpatizanții | VIDEO

Aflat în campanie electorală, președintele francez Nicolas Sarkozy a făcut o baie de mulțime în timpul căreia a avut grijă să își scoată valorosul ceas de la mână, de teamă să nu rămână fără el.

Imaginile surprinse în timp ce președintele Sarkozy dădea mâna cu susținătorii  săi, la Paris, în Place de la Concorde, arată că liderul de la Elysee este un fan al ceasurilor prețioase. După ce dă mâna cu mai mulți oameni, Sarkozy poate fi văzut cum își strecoară rapid valorosul accesoriu în buzunar.

Potrivit ziarului francez ”Nouvel Observateur”,  ceasul este un Patek Philippe de aur alb, în valoare de 55.000 de euro, pe care șeful statului francez l-a primit de la soția sa, Carla Bruni, în 2008. "Să fi fost preşedintele victima unei tentative de furt sau a vrut, pur şi simplu, să-şi protejeze ceasul, a cărui brăţară s-ar fi putut deschide în mijlocul agitaţiei?", întreabă ziarul ”Le Figaro”. Mai răutăcioși, comentatorii altor publicații franceze susțin că gestul lui Sarkozy ar putea avea altă explicație. Dacă Sarkozy și-a ascuns ceasul, poate a făcut-o pentru că s-a temut să nu fie victima unui obicei pentru care el însuși a fost criticat. Astfel, în 2008, în timpul unei vizite la București, Sarkozy a băgat în buzunar stiloul pe care l-a folosit la semnarea unor documente, alături de președintele Traian Băsescu.

<iframe src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xq5ab9" frameborder="0" height="270" width="480"></iframe>Sarkozy manque de perdre sa montre à la Concorde de LeNouvelObservateur

Ne puteți urmări și pe Google News