Star flash: Oscarurile muzicii

Star flash: Oscarurile muzicii

Petreceri la Grammy. Mai multe celebritati internationale, printre care Pink, Christina Aguilera, Janet Jackson si Whitney Houston, au participat, in Beverly Hills, la petrecerea premergatoare ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy. Cel mai important show anual din industria muzicala - Premiile Grammy - s-a desfasurat noaptea trecuta, la Los Angeles. Printre cantaretii nominalizati la aceasta editie se numara Mary J. Blige (8 nominalizari), Red Hot Chili Peppers (6), James Blunt (5).

Romani la New York. Doi „romani” au facut senzatie la Saptamana Modei de la New York, sub „coordonarea” celebrei Anna Wintour, editor al revistei „Vogue”. Elisabeta si Nicolae Petrescu au avut aparitii extravagante la mai multe prezentari de moda, unde soseau cu un Rolls Royce, insotiti de un violonist, avand ca „accesoriu” o pisica persana voluminoasa, pe nume Leo. Pentru ca cei doi pastrau misterul, jurnalistii au presupus, initial, ca este vorba de o farsa pusa la cale de Borat. Elisabeta si Nicolae Petrescu si-au dezvaluit, in cele din urma, identitatea: ei sunt Jordan Berkow si Clint Johnson, doi actori americani, care au facut parte dintr-o campanie publicitara a casei de moda Trovata, la al carei succes a contribuit si Anna Wintour, de la „Vogue”.

Beckhamii au probleme. Fotbalistul David Beckham si sotia sa, Victoria, nu au reusit sa obtina vize de SUA pentru opt angajati ai lor, printre care se numara bonele copiilor si un majordom. Conform „The People”, David si Victoria nu au obtinut vize nici pentru staff-ul de opt persoane ce le asigura securitatea. Sotia fotbalistului este revoltata de refuzul autoritatilor americane si considera ca acestea ii pun familia in pericol interzicandu-le angajatilor lor sa intre in SUA. „Victoria nu crede ca exista motive reale pentru refuzul americanilor”, a declarat o sursa din anturajul doamnei Beckham. David va evolua, din luna iunie, la Los Angeles Galaxy, club cu care a semnat un contract pe cinci ani.

Ne puteți urmări și pe Google News