Ganea: "CFR Cluj isi merita avansul"

Ganea: "CFR Cluj isi merita avansul"

Fotbalistilor de la Rapid le-a revenit glasul dupa victoria repurtata de Dinamo pe terenul rivalilor de la Steaua, scor 4-2.

 „Alb-visiniii” sunt convinsi ca vor pune mana pe locul al doilea la finalul campionatului, desi au pierdut derby-ul cu „ros-albastrii” (scor 2-3).

Atacantul Ionel Ganea a declarat ieri ca toti rapidistii se bucura pentru mana de ajutor primita de la Dinamo. „Ganezul” recunoaste insa ca CFR Cluj este favorita la ocuparea locului secund. „CFR merita avansul de cinci puncte. Joaca frumos si castiga tot. Sa nu uitam ca e singura formatie care i-a invins pe dinamovisti. Trebuie sa batem la Cluj. Cei de la CFR trebuie luati in serios”, a mentionat Ganea.

George Copos, actionarul principal al giulestenilor, considera ca echipa sa isi va indeplini obiectivul: „Nu ma tem de CFR Cluj, nu ma tem de nimeni. Suntem cei mai puternici. Nu ma intereseaza Steaua, dar stiu ca trebuia sa-i batem. Stelistii au avut o ocazie si au marcat trei goluri. N-am sa uit ca trebuia sa castigam meciurile cu Pandurii, Jiul, Craiova, Vaslui si Steaua”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Copos: „Borcea danseaza urat”

Copos le-a transmis jucatorilor „alb-visinii” sa castige derby-ul cu Dinamo „macar la un gol diferenta”. Intrebat despre talentul de dansator al directorului executiv dinamovist Cristian Borcea, poreclit „Shakira”, Copos a spus: „Borcea danseaza urat. Eu am dansat o singura data, chiar in Soseaua Stefan cel Mare (n.r. - in 2003, cand Rapid a invins cu 4-3)”.

Actionarul principal de la Rapid a tinut sa-l „intepe” pe Cornel Penescu, presedintele de la FC Arges, cel care l-a numit „hot” si l-a injurat: „Unii incinta la violenta, si Penescu a facut acest lucru. Daca a spus ca a platit arbitrii - e grav! Eu n-am acuzat arbitrajul. Au gresit in favoarea noastra, dar si a lor. Arbitrul Sebastian Coltescu e unul dintre cei mai buni din tara. N-a facut greseli”.

Lucescu junior, baiat frumos

Jucatorii de la Rapid au fost impresionati de talentul actoricesc al antrenorului Razvan Lucescu, personajul principal al unei reclame la o marca de bere. „E actor foarte bun. E baiat frumos si se imbraca bine”, a comentat atacantul Ionut Mazilu, in timp ce Ganea a fost transant: „Jose Mourinho face reclama la telefoane mobile. De ce sa nu faca si „Mourinho de Romania” la bere?”.

FC Rapid si-a inaugurat ieri baza de pregatire pentru copii si juniori de la ProRapid. „La Fagaras jucam pe bitum si pe zgura. Copiii astia sunt norocosi ca au trei terenuri cu gazon”, a comentat „Ganezul”.