Dinamo a ratat o mare victorie

Dinamo a ratat o mare victorie

Învinsă în prima etapă din 2014 de "Viitorul" lui Gică Hagi chiar în Ştefan cel Mare, echipa lui Flavius Stoican a fost sâmbătă seară foarte aproape de un succes în Ghencea, dar a primit gol în minutul 89.

Derby-ul Steaua - Dinamo şi-a consumat sâmbătă seară, în Ghencea, un nou episod. Confruntarea dintre marile rivale, contând pentru etapa a 21-a a Ligii I la fotbal, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. A fost un meci încins doar în tribune, unde fanii celor două formaţii au făcut spectacol. Deşi Gino Iorgulescu, noul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dat liber la torţe şi artificii, iar o firmă specializată s-a ocupat de materialul pirotehnic, jandarmii au confiscat marfa! Motivul: torţele nu aveau instrucţiuni în limba română! Steliştii şi dinamoviştii din tribună le-au înşelat însă vigilenţa oamenilor de ordine şi au venit cu torţe de acasă. Pe gazon, Simona Halep dădea lovitura de începere. "Dacă nu era stelistă, nu o chemam", a comentat Mihai Stoica, managaerul general al echipei din Ghencea. Momentul în care Simona a lovit mingea de fotbal a rămas, mult timp după primul fluier al centralului Alexandru Tudor, singura fază de remarcat în derby-ul de sâmbătă seară. Steaua, care venea după "antrenamentele" cu "U" Cluj şi Chiajna (două), în urma cărora adunase rapid nouă puncte, se aştepta probabil să defileze în faţa unei formaţii chinuite încă de coşmarul numit Viitorul Constanţa. Stoican, un antrenor dezamăgit! Fără complexe şi speculând toate slăbiciunile Stelei, echipa lui Flavius Stoican a făcut un meci bun. A deschis scorul dintr-un penalty scos de Ţucudean. Executantul, Dragoş Grigore, le-a dat însă mari emoţii dinamoviştilor, "scăriţa" sa fiind intuită de Tătăruşanu, care n-a putut opri însă mingea decât dincolo de linia porţii. Steaua a egalat în minutul 89, prin Keşeru. La finalul meciului, Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, era un om dezamăgit! "Sunt puţin dezamăgit pentru că am fost la câteva minute de a pleca cu toate cele trei puncte. Sunt dezamăgit de cei care vorbesc de aceşti jucători, ba că n-au valoare, ba că sunt low cost. Sunt mândru să-i antrenez pe aceşti jucători. Mă deranjează oamenii care nu au ce face şi doar comentează. E o diferenţă baţi de la egal la egal cu Steaua, aceşti băieţi low-cost. Astăzi am avut o adevărată familie. Aceşti băieţi merită tot binele din lume, tot respectul oamenilor dinamovişti", a spus Stoican. Sânmărtean a luat "galben" şi nu va juca etapa viitoare cu CFR Cluj Steliştii au răsuflat uşuraţi după golul lui Keşeru, care a intrat pe teren în a doua repriză. Mult lăudatul Lucian Sânmărtean a fost aproape inexistent. Mai mult, Sânmărtean a primit şi un cartonaş galben, în urma căruia nu va evolua etapa viitoare, în meciul din deplasare cu CFR Cluj. "În această seară, jucătorii cu experienţă nu s-au ridicat la adevărata lor valoare. Nu am pregătit meciul relaxaţi. Le-am spus că dacă nu joacă la adevărata lor valoare, vor fi pedepsiţi. Tot timpul trebuie să fii serios şi să respecţi fotbalul", s-a plâns, la final Laurenţiu Reghecampf.

  • STEAUA - DINAMO 1-1! Dragoş Grigore a marcat din penalty! A egalat Keşeru!

"Mă aşteptam ca publicul din Ghencea să pună mai multă presiune pe dinamovişti. Unii au venit ca la teatru." HELMUTH DUCKADAM, preşedinte Steaua

Ne puteți urmări și pe Google News