Ea decide. Omenirea se îmbracă în culorile “alese” de ACEASTĂ FEMEIE? / VIDEO

Ea decide. Omenirea se îmbracă în culorile “alese” de ACEASTĂ FEMEIE? / VIDEO

Leatrice Eiseman este cea care decide de 13 ani care este culoarea anului în industria modei, industria obiectelor decorative şi industria produselor cosmetice.

Mai precis, ca director executiv al Institutului Pantone, i-a revenit decizia de a stabili culoarea anului în ultimii 13 ani. Pentru cultura pop A fost consultant cromatic pentru companii de renume şi este recunoscută de comunitatea din lumea modei şi a marketingului ca fiind o specialistă în cromatică. De asemenea, Leatrice este autoarea a opt cărţi ce au ca subiect culoarea şi consumatorismul, potrivit Business Insider. De-a lungul timpului, Leatrice a fost consultant cromatic pentru companii de renume precum Ikea, Best Buy şi Microsoft. De fapt, compania Pantone organizează anual un comitet alcătuit din experţi în cromatică internaţionali, care stabilesc împreună care ar trebui să fie culoarea dominantă pentru anul următor.  Leatrice are însă cel mai important cuvânt de spus. Culoarea anului 2013 a fost verde-smarald, iar pentru anul 2014 a fost aleasă  "Radiant Orchid" (culoarea preferată a Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama), o variantă vibrantă de violet. “Radiant Orchid este o nuanţă tropicala, care contrastează puternic cu verdele smarald şi reflectă tendinţele actuale, spune Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute. "E un pic diferită, e un pic excentrică şi nu e o culoare primară. Este o invitaţie la inovaţie. Familia culorii violet oferă oportunitatea de a face lucruri creative", spune ea.  “Este nuanţa potrivită pentru cultura pop a zilelor noastre: "Oamenii asociază purpuriul cu creativitatea şi originalitatea - şi acestea sunt foarte apreciate astăzi”. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Elena Udrea și-a dat demisia din PDL și s-a înscris în PMP. "Aleg să rămân într-o echipă. PDL s-a dezis de Traian Băsescu"
  • GREȘELILE FATALE făcute de Adrian Iovan. Un specialist în inginerie aerospațială EXPLICĂ TOTUL
  • Pe Victor Ponta au început să-l mintă subordonații în stil ceaușist

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • ŢI SE PARE CEVA CIUDAT la aceste imagini? UITĂ-TE cu multă atenţie | GALERIE FOTO
  • Și-a DISTRUS chipul. O tânără din Coreea de Sud voia cu orice preț să aibă fața în formă de INIMĂ | GALERIE FOTO
  • Poţi să îţi CONSTRUIEŞTI SINGUR o casă cu doar 8.000 de euro | GALERIE FOTO

<iframe src="//www.youtube.com/embed/j2qnm8eRi78" frameborder="0" height="418" width="620"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News