Ea înţelege doar câteva cuvinte, el vorbeşte greu. Povestea FULGERĂTOARE de dragoste dintre o britanică şi un BARMAN turc

Ea înţelege doar câteva cuvinte, el vorbeşte greu. Povestea FULGERĂTOARE de dragoste dintre o britanică şi un BARMAN turc

A mers în vacanţă, împreuna cu familia sa, vara trecută, în Turcia...

Cine şi-ar fi închipuit că între Jaydene Roberts şi un barman de la hotelul în care erau cazaţi se va înfiripa o relaţie? Părinţii ei în niciun caz, ei au crezut că e vorba doar de o „aventură de vacanţă”, potrivit Mirror Online.

Se aştepta la asta

Dar...La două luni după încheierea vacanţei din Turcia, Emre a cerut-o pe Jaydene în căsătorie. "Când Emre a cerut-o în căsătorie, am fost puţin şocată, deşi o parte din mine se aştepta la asta, pentru că ştiam cât de îndrăgostiţi erau", a declarat Michelle, mama lui Jaydene.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea înţelege doar câteva cuvinte în limba turcă, iar noul ei logodnic vorbeşte greu engleza. Chiar dacă sunt nevoiţi să folosească serviciul de traducere de la Google ca să se înţeleagă, cei doi sunt hotărâţi să se căsătorească în luna august. Jaydene intenţionează să se întoarcă în Turcia, pentru a trăi alături de iubitul ei, Emre Karaca, în vârstă de 21 de ani, în casa familiei acestuia. Ea a primit binecuvântarea familiei pentru a se căsători cu el, însă bunicii din partea tatălui au întrerupt orice legătură. Neîncrederea lor este împărtăşită şi de alte persoane, care se întrebă daca nu cumva, la 16 ani, ea este prea tânără pentru a lua o asemenea decizie. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • USL s-a rupt! PNL a decis ieșirea de la guvernare. Antonescu: „Să nu prelungim festivalul de ipocrizie”
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU: Ultima Cuvîntare a lui Victor Ponta pe post de Nicolae Ceaușescu al USL
  • Rusia a mobilizat nave şi trupe speciale pentru o intervenţie în Crimeea

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...
  • MISTERIOASA Indila, noua revelaţie a muzicii. Se spune că vocea ei îţi rămâne în minte CA UN DROG / VIDEO
  • Îţi plac MULT pozele de tip SELFIE? Află cum poţi face PĂDUCHI aşa