UPDATE. Primele MODIFICĂRI cerute de CITITORI au fost făcute. Construim NOUL EVZ.RO împreună cu tine!

UPDATE. Primele MODIFICĂRI cerute de CITITORI au fost făcute. Construim NOUL EVZ.RO împreună cu tine!

Primele reglaje cerute de cititorii evz.ro în ultimele trei zile au fost implementate în varianta beta a evz.ro. Asteptam in continuare aici propunerile voastre pentru a construi împreună un site mai bun. Platforma de ştiri evz.ro îşi schimbă înfăţişarea și tu poți să propui schimbări. Te invităm pe varianta beta. Noul evz.ro a fost conceput pe baza propunerillor facute de cititori si vrem sa lansam acest proiect impreuna cu toti cei care intra zilnic pe evz.

Acesta este primul proiect online lansat împreună cu publicul şi care e gândit în principal pe baza propunerilor făcute de cititorii online în ultimele luni. In perioada imediat urmatoare vom face transferul pe noul site, urmand să continuăm reglajele solicitate de cititori pana la finele acestei luni.

Prin acest proiect, evz.ro devine primul site de stiri din România care este construit împreună cu publicul său.

Noul evz.ro va avea un aspect mai aerisit şi un mod de utilizare mult mai prietenos. Noul evz.ro vine cu un aer modern, se mişcă mai repede şi este mai confortabil la navigat. Informaţiile relevante ale zilei sunt mai bine poziţionate şi eficient grupate. Pozitionarea zonelor din pagina principala a fost făcută ținând cont de preferințele cititorilor care vin zilnic pe evz.ro. Cititorii evz.ro pot vedea şi accesa foarte uşor cel mai comentat material al zilei, cele mai distribuite ştiri pe reţelele sociale şi cele mai citite subiecte. Astfel poate percepe mai bine fiecare cititor importanța pe care publicul o acorda subiectelor din agenda zilei. Practic publicul va determina direct vizibilitatea unor subiecte, în zone speciale. Comentatorii evz.ro vor putea posta mai uşor şi interacţiona la fel de combativ. În plus, va exista posibilitatea utilizării contului de Facebook pentru a participa la discuţiile şi dezbaterile de pe evz.ro. Zona de comentarii a fost gândită într-un mod mai simplu care să evite problemele sesizate de cititorii activi în dezbateri. Moderarea va permite o vizibilitate și mai mare a comentariilor pertinente și dezbateri mai curate. Pentru această zonă am ținut cont de numeroasele mesaje trimise de cititori în ultimele luni. Conectarea prin Facebook va permite o legătură mai directă și între comentatorii activi care au astfel posibilitatea să se cunoască mai bine.  Paginile de autori pe care le vom lansa în noul evz.ro vor permite o legătură mai strânsă între cititori și jurnaliștii lor preferați. Noua platformă, aflată încă în teste, poate fi vizionată accesând 

Ne puteți urmări și pe Google News

beta.evz.ro. Vă rugăm să ne comunicaţi opiniile şi sugestiile dvs. despre noul evz.ro la online@evz.ro. Mulțumim tuturor celor care ne-au scris până acum. Am adunat deja mai multe propuneri interesante la care lucrează partenerii din echipa de programare. Primul set de modificări extrase din propunerile cititorilor este deja în lucru. Sperăm ca răspunsurile din zona de comentarii a acestui articol să-i lămurească pe cei care s-au implicat în dezbatere. Așteptăm și în orele următoare propuneri pe care le vom analiza și apoi înainta echipei care construiește noul evz.ro împreună cu cititorii.