Exproprieri de 1,6 milioane de euro pentru reabilitarea bulevardului Rebreanu

14-02/14_CONSILIU_PMB_RZV-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 551 Vizualizari

Primăria Capitalei intenţionează să declanşeze procedurile de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică "Reabilitarea sistemului rutier şi a liniei de tramvai pe bulevardul Liviu Rebreanu", un proiect de hotărâre în acest sens urmând a fi dezbătut în şedinţa CGMB de vineri.

Proiectul prevede aprobarea declanşării procedurilor, precum şi a listei imobilelor afectate de coridorul de expropriere, a listei proprietarilor şi a altor titulari de drepturi reale identificaţi conform evidenţelor Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, ale Primăriei Municipiului Bucureşti şi Primăriei sectorului 3, suprafeţe care urmează a fi expropriate şi valoarea individuală a despăgubirilor.

Sumele individuale necesare plăţii despăgubirilor în vederea realizării exproprierii sunt stabilite prin raportul preliminar de evaluare la 7.309.866 de lei.

Potrivit proiectului de hotărâre, este necesară continuarea reabilitării sistemului rutier şi a liniei de tramvai existente pe bulevardul Liviu Rebreanu, mai exact pe porţiunea dintre bulevardele Nicolae Grigorescu şi 1 Decembrie 1918 în vederea fluidizării şi descongestionării traficului rutier atât pentru autovehicule, cât şi pentru mijloacele de transport în comun, potrivit Agerpres.

"Astfel, este necesară modernizarea liniei de tramvai, dar şi lărgirea tramei stradale în vederea asigurării fluxului de circulaţie necesar în zona respectivă. Pentru finalizarea lucrării este necesară exproprierea suprafeţei de 3.999 mp teren şi 547 mp construcţii aflate în prezent în proprietate privată", se arată în proiectul de hotărâre.
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro