Femeia care a DĂRÂMAT un mit al BĂRBAŢILOR. Povestea celui mai tare ORGASM din lume | VIDEO

Femeia care a DĂRÂMAT un mit al BĂRBAŢILOR. Povestea celui mai tare ORGASM din lume | VIDEO

Se spune despre ea că a dărâmat un mit al bărbaţilor şi figurează pe lista scenelor memorabile cu ceea ce a fost numit la un moment dat “cel mai tare orgasm din lume”.

GALERIE FOTO. Meg Ryan. Click pe colaj pentru a vedea imaginile Este vorba despre scenele memorabile din filme. Categorie la care actriţa Meg Ryan este fruntaşă, cu momentul în care mimează orgasmul, într-un restaurant, în filmul "When Harry Met Sally” (1989). Într-un spaţiu public Mulţi s-au întrebat şi se întreabă ce a facut-o pe actriţă sa mimeze un orgasm în acest film. “Meg Ryan a demonstrat faptul că o femeie se poate preface în pat, chiar atunci când atinge punctul culminant. În ciuda îndoielilor partenerului său de film, aceasta a arătat că un orgasm poate fi mimat în plina zi, în restaurant”, avea să noteze presa. De fapt, un barbat i-a dat lecţii lui Meg! Billy Crystal, partenerul lui Meg Ryan în film, a povestit cum a avut loc scena de fapt, într-o emisiune americană. "Totul a început de la scenaristă, care i-a regizorului că femeile mimează orgasmul. El i-a spus că lui nu i-a făcut niciuna acest lucru". La repetiţii, Meg Ryan a început să glumească: "'Ar trebui să mimez unul într-un spaţiu public”. Billy a completat “ Da, într-un restaurant!" şi au început să repete scena, dar lui Meg nu prea îi ieşea scena. Regizorul a intervenit…"A stat în faţa mea şi a avut un orgasm de care King Kong ar fi fost gelos!”, va povesti Billy Cristal mai târziu. “Mi-a spus că nu ar fi trebuit să facă asta, deoarece tocmai a avut un orgasm în faţa mamei lui, care era de faţă la filmări”. Ca un fapt inedit, mama regizorului va juca în film rolul bătrânei care spune chelnerului, la finalul scenei “jucată” cu aplomb de Meg: "Vreau şi eu ce a luat ea!". TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • EFECTUL PONTA ASUPRA JUSTIŢIEI: Anchetatorii lui Năstase, Fenechiu,Silaghi şi Ridzi, luaţi la întrebări
  • Victor Ponta fuge de emisarul american, Victoria Nuland
  • Pe ce s-au dat 40 de milioane de euro. Prostia care ar putea duce la o tragedie pe aeroportul din Cluj

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • DEZVOLTARE IMPRESIONANTĂ. Cum arătau marile orașe ale lumii în trecut și cât de mult au progresat | GALERIE FOTO
  • Fotografiile culturistului de 78 de ani te vor lăsa fără cuvinte. CARE ESTE SECRETUL SĂU
  • MAMĂ complet DENATURATĂ. Practică PROSTITUŢIA în faţa copilului. Şofer de TIR: ”Păi, cum aşa!? Copilul se uită la noi!” | VIDEO

<iframe src="//www.youtube.com/embed/b0OeM6UUAoI" frameborder="0" height="418" width="620"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News