FEMEIA FATALĂ care a păcălit naziştii. Ascundea SECRETELE în neglijeu şi SEDUCEA nenumăraţi bărbaţi pentru a ajuta Marea Britanie să câştige războiul. Povestea celei mai SEXY SPIOANE MI6 | VIDEO

Autor: | | 3 Comentarii | 3774 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Nu există niciun bărbat care să fi rezistat farmecelor lui Betty Pack. O frumoasă americană şi-a pus talentele unice în serviciul Marii Britanii, ea fiind considerată una dintre cei mai de succes spioni din istorie, deşi a rămas într-un con de umbră. La moartea sa în 1963, revista Time nota admirativ că ea a ”folosit patul precum James Bond folosea Beretta”. Ea a luptat neobosită împotriva naziştilor şi a aliaţilor acestora.

Acum, noi informaţii ies la iveală despre frumoasa spioană. Un coleg al său de la M16 a povestit despre modalitatea de seducţie a acesteia, folosindu-şi “zâmbetul radiant şi ochii de un vedre emerald”. “Să faci bărbatul să se simtă ca fiind întregul univers al unei femei este un truc vechi, însă ea avea un al noulea simţ”, a adăugat el. Bărbatul a întâlnit-o la 20 după ce războiul s-a terminat, când ea avea în jur de 50 de ani. Şi atunci era “o forţă de neoprit”.

Fiica unui ofiţer de marină din Minnesota, Betty a fost crescută în cercurile înalte ale societăţii, fiind remarcată încă de la 14 ani. În 1930 a rămas însărcinată fără să ştie cine este tatăl copilului său, însă a evitat un scandal căsătorindu-se cu Arthur Pack, un diplomat britanic extrem de influent, care avea de două ori vârsta ei. Căsătoria lui a fost destinată eşecului încă de la început, mai ales după ce a convins-o să îşi dea băieţelul, la scurt timp după l-a născut, relatează Daily Mail.

Ea a devenit cetăţean britanic şi soţie de diplomat, iar la scurt timp a găsit noi aventuri, atât politice cât şi sexuale, care să o satisfacă. Printre iubiţii ei s-a numărat şi un jurnalist artistocrat care a introdus-o către şeful său, baronul de presă Lord Beaverbook, care, la rândul său, a menţionat-o prietenilor lui din serviciile de inteligenţă secrete din Marea Britanie, MI6. După părerea lor, Betty era combinaţia perfectă dintre frumuseţea, inteligenţă şi o “moralitate şubredă”, calităţi care au făcut-o faimoasă.

S-au mutat apoi la Ambasada Mariii Britanii din Madrid exact când războiul civil spaniol a izbucnit. Extrem de curajoasă, Betty a coordonat evacuarea personalului ambasadei din portul San Sebastian. Şefii MI6 au fost extrem de impresionaţi de ea atunci când, căutând un spaniol care a fost închis la Madrid de către guvernul republican, Betty l-a fermecat pe ministrul de Externe spaniel şi l-a convins să o lase să îl vadă.

În 1938, familia s-a mutat în Polonia, care tocmai devenise o ţintă pentru Hitler, mişcare condusă de către MI6, tocmai pentru ca Betty să poată lucra “magia ei” pe bărbaţii din Varşovia. Nu a dat greş, devenind repede cunoscută în rândul intelecutalilor polonezi, unul dintre ei, un oficial din Ministerul de Război, devenind iubitul său. 

“Întâlnirile noastre au fost foarte fructuoase şi îl lăsam de cele mai multe ori să facă dragoste cu mine exact cum voia el, din moment ce acest lucru garanta buna circulaţie a informaţiilor de care aveam nevoie”, a povstit ea. Se pare că faptul că ea era soţia unui coleg al său, nu era o problemă pentru niciunul dintre ei.

Următoarea sa ţintă a fost contele Michael Lubienski, consilierul şef al ministrului de extrene polonez, Jozef Beck.  La scurt timp, contele s-a căsătorit cu ea, iar în timpul nopţii, Betty afla totul de la el, inclusiv negocierele secrete ale şefului său cu Hitler pentru e preveni un război. Scria tot ce afla şi trimitea o valiză diplomatică la Londra de două ori pe săptămână. Betty a descoperit că matematicienii polonezi lucrau dintr-o bază secretă numită Camera Neagră la decodarea codurilor trimise cu maşinile germane Enigma, cu mult timp înainte de război.

La sfârştiul anilor 1940, Betty a fost trimisă la Washington, cu o nouă identitate: Cynthia, o jurnalistă. Şi aici ea a devenit amanta unor diplomaţi străini. În 1945, Betty s-a căsătorit şi s-a stabilit într-un castel medieval din Franţa. Se plângea constant de viaţa sa liniştită. În 1963, a murit din cauza cancerului la gât. Betty nu a dat importanţ criticilor referitoare la metodele pe care le-a folosit pentru a face rost de informaţii. “Să fiu ruşinată? Războiele nu sunt câştigate prin metode onorabile”, a declarat ea. Betty Pack a rămas în istorie unul dintre cei mai de temut spioni, însă ce a făcut-o cunoscută a fost puterea ei de seducţie, uneori nemiloasă.
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro