FEMEIA reality-show. Cum s-a descurcat în viaţă REGINA TATUAJELOR / VIDEO

FEMEIA reality-show. Cum s-a descurcat în viaţă REGINA TATUAJELOR / VIDEO

Locuieşte în Los Angeles şi are propriul reality-show, fiind supranumită Regina Tatuajelor.

Este expertă în tatuaje, iar lumea preferă să vorbească, atunci când vine vorba de ea, mai mult despre cum “i-a furat soţul actriţei Sandra Bullock”, decât despre „profesia” ei, din care a făcut mai mult decât artă.  

La o vârstă fragedă

Kat Von D (Drachenberg) este considerată „un personaj” în lumea artistică. A intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai tatuată femeie din lume (are tatuaje pe faţă, în palma şi pe posterior). Kate s-a născut pe data de 8 martie 1982, în Nuevo Leun, Mexic şi s-a mutat în California la vârsta de 4 ani. Înclinaţia ei spre tatuaje a apărut de la o vârstă fragedă: primul tatuaj la doar 14 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

La scurt timp după ce s-a tatuat pentru prima oară, Kat Von D s-a gândit că are o înclinaţie artistică pentru acest lucru. În curând prietenii au început să o solicite să le deseneze tatuaje. Primul tatuaj pe care l-a făcut cuiva a fost logo-ul trupei The Misfits, un craniu cu căşti. Nu a mai fost decât un pas până la a urma “o carieră” în arta tatuajelor. În 1998, la vârsta de 16 ani, Kat Von D a obţinut primul ei loc de muncă într-un  magazin profesionist - True Tattoo de la Hollywood. De atunci, ea a lucrat în mod constant, şi a învăţat de la unii dintre cei mai buni artişti de tatuaje.

Pe gât

În 2005, Kat Von D a apărut în show-ul Miami Ink - un reality show despre cinci artişti care au un magazin de tatuaje în South Beach, Florida. Popularitatea lui Kat Von D la Miami Ink a făcut ca cei de la TLC să îi ofere un show propriu – L.A.Ink, după ce şi-a deschis un magazin de tatuaje în LA. Kat Von D a tatuat celebrităţi precum Eric Balfour, Steve-O, Travis Barker, Jenna Jameson, Ian Scott, Nicole Richie, şi mulţi alţii.

Starul L.A.Ink a mărturisit că jumătate din tatuajele ei sunt făcute la beţie. Şi că altele trebuie înlăturate cu totul fiindcă nu mai sunt de actualitate: de exemplu, mai are încă pe gât tatuat numele fostului soţ. După cum comentează apropiaţii ei şi presa, Kate von D este prima tatuatoare din lume care şi-a făcut timp pentru a-şi scrie autobiografia. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Clanul Cârpaci, de neoprit. Cum vor cei mai bogați romi să cotropească Timișoara
  • Cum se pregăteşte PDL să-l lase din braţe pe Predoiu
  • Cardiac în România. Mafia stenturilor se îmbogățește pe spatele bolnavilor disperați
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • LUX de PROST GUST. Imagini din PALATELE guvernanţilor din Ucraina | GALERIE FOTO / VIDEO
  • Cea mai scumpă autostradă din lume: Autostrada de la Soci. Ar fi putut fi asfaltată cu icre negre? | GALERIE FOTO / VIDEO
  • Cele mai SEXY FEMEI din lume. TOP 2014 | GALERIE FOTO