Filmul HORROR al violului de la Vaslui. Vezi ce s-a întâmplat în data de 10 noiembrie 2014

Filmul HORROR al violului de la Vaslui. Vezi ce s-a întâmplat în data de 10 noiembrie 2014

Eleva de liceu din Vaslui, violată de cele şapte bestii cu chip de om, pe 10 noiembrie 2014, a avut ghinionul să se afle la locul şi ora nepotrivită.

Aceasta locuieşte în Muntenii de Sus, un sat aflat la 5 kilometri de oraş. Astfel, aceasta era nevoită să facă naveta pentru a merge la liceu.

Filmul zilei în care s-a produs nenorocirea e unul parcă desprins din filmele de groază. Fata învăţa după-amiaza, astfel că obişnuia să plece spre casă cu autobuzul de la ora 18.30. În acea zi, fata a terminat cursurile cu o oră mai devreme. A profitat de timpul avut la dispoziţie şi s-a aşezat pe o bancă din parc. A avut ghinionul ca prin zonă să treacă Silviu Burada, tânărul din Văleni care se ştia cu adolescenta. După ce a aflat că autobuzul pleacă la 18.30, Burada, care era însoţit de Paul Burlacu, s-a oferit să o conducă acasă cu maşina. Eleva de liceu a acceptat, fără să bănuiască ce urma să se întâmple. În momentul în care a ajuns la Munteni, a observat că tânărul îşi continuă cursa. Acesta a motivat că îl duce acasă, mai întâi, pe prietenul său, iar apoi o va duce pe ea acasă.

În realitate, fata a fost dusă pe un câmp pe raza comunei Văleni. Ovidiu Burada şi-a convocat prin telefon alţi patru prieteni, pe Silviu Avădanei, Petrică Burlacu, Ionuţ Boicu şi Rotaru Alin. Burada a fost cel care a dezbrăcat victima. A lăsat-o în pielea goală şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. El a fost primul care a abuzat-o. Rând pe rând, fata a fost abuzată de cei 6 bărbaţi până când a leşinat. După ce şi-a revenit, fata i-a cerut lui Burada să o ducă acasă. La un moment dat, adolescenta a fost urcată în maşină. A crezut că va fi dusă acasă, însă planul indivizilor nu se terminase. Au transportat-o pe un alt câmp, pe raza localităţii Moara Domnească, unde a fost chemat şi cel de-al şaptelea violator, Ioan Surleac. Fata a fost dezbrăcată din nou de haine şi a fost violată atât de Surleac, cât şi de către ceilalţi. Aceasta a apucat la un moment dat să pună mâna pe telefon şi a apelat un prieten care a auzit strigătele de ajutor ale fetei. Nu a apucat însă să îi spună unde este. Alertat, băiatul i-a apelat pe câţiva dintre colegii fetei. Aceştia, la rândul lor, i-au sunat pe părinţii fetei care s-au îngrijorat. Nu mai puţin de 60 de apeluri telefonice au fost înregistrate pe telefonul elevei, în cele trei ore, în care a fost violată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Disperat că fiicei sale i s-a întâmplat ceva rău, tatăl a sunat la 112, anunţând dispariţia, informează Adevărul.