Florin Chilian va înainta o plângere penală împotriva lui Mihai Gâdea

Florin Chilian va înainta o plângere penală împotriva lui Mihai Gâdea

Cântărețul Florin Chilian intenționează să înainteze o plângere penală împotriva jurnalistului Mihai Gâdea.

Într-un interviu pentru Ziare.com, Florin Chilian declarat că în noul an plănuiește să facă o plângere penală împotriva prezentatorului ”Sinteza Zilei” pentru înșelăciune. ”Un alt lucru pe care am să-l fac în 2014 este o plângere penală lu' Gâdea (Mihai Gâdea - n.red.) pentru înşelăciune. Da, Mihai Gâdea de la Antena 3. Tot lui am să-i fac cadou un proces pentru furt. Am vorbit deja cu avocaţii şi sunt în curs de finalizare acţiunile”, a afirmat artistul.

”Aşteptăm sărbătorile să-i fac acest "cadou" că tot se da el apărătorul oropsiţilor şi al celor nedreptăţiţi. Din nefericire, face asta numai la televizor, nu şi în viaţă reală.”, a adăugat Chilian. „Acesta a folosit o piesă de-a mea, a modificat-o și nu și-a asumat costurile decât verbal, după care a trecut la amenințări. E o emisune în care a schimbat sensul piesei, a făcut-o ca pe o răzbunare cu meciurile lor, habar n-am”, a spus Florin Chilian la B1 TV.  Artistul susține că n-a primit niciun ban în urma contractului semnat cu trustul de presă și că atunci când a pretins banii ce i se datorau, Mihai Gâdea ”a trecut la amenințări tâmpite”. TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Ghinioniștii anului 2013. VEZI cui i-a întors norocul spatele
  • Norocoșii lui 2013. VEZI ce politiceni au avut noroc cu carul anul trecut
  • Cele patru STÂNCI ce au provocat ACCIDENTUL lui Michael Schumacher pe PÂRTIE. Petele de SÂNGE au rămas imprimate în ZĂPADĂ | FOTO
TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:
  • VIRALE în 2013. TOPUL celor mai vizionate clipuri de pe YouTube-ul românesc
  • TOP 10 fenomene MISTERIOASE cărora oamenii de știință nu le-au găsit o explicație | GALERIE FOTO
  • De ce își DĂDEAU GĂURI în CAP oamenii din antichitate. Noi studii dezvaluie credinte uimitoare

Ne puteți urmări și pe Google News