FRANCOIS HOLLANDE va da în judecată un tabloid francez, care a dezvăluit că are o AMANTĂ

FRANCOIS HOLLANDE va da în judecată un tabloid francez, care a dezvăluit că are o AMANTĂ

Președintele francez Francois Hollande spune că ar putea da în judecată revista Closer, după ce aceasta a scris că ar avea o aventură cu o actriță și a publicat mai multe fotografii în sprijinul acestei afirmații.

Hollande a declarat, pentru AFP, că a fost vorba despre „un atac asupra dreptului la intimitate”.

Ultima ediție a tabloidului săptămânal Closer a publicat 7 pagini de dezvăluiri și fotografii despre așa-zisa sa aventură a șefului statului francez cu Julie Gayet. Gayet (41 de ani) este o actrițță cunoscută de televiziune și cinema, care a apărut în mai mult de 50 de filme,

Zvonuri despre relația lor au circulat pe internet timp de luni întregi. În luna martie, ea a depus o plângere la procuratura din Paris împotriva mai multor bloguri și siteuri care au scris despre aceste zvonuri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avocatul ei susținea, la vremea respectivă, că nu există niciun motiv întemeiat pentru aceste acuzații.

Francois Hollande a declarat pentru AFP că el „ca și orice alt cetățean” are dreptul la intimitate. Președintele ia în considerare posibile ațciuni „inclusiv în justiție” împotriva revistei Closer.

Ediția tipărită a revistei a apărut azi pe piața și a publicat fotografii care, susțin jurnaliștii, demonstrează că zvonurile dintre președintele în vârstă de 59 de ani și actriță, sunt adevărate. Ziariștii spun că în mod obișunuit președintele merge seara pe scuter prin Paris, pentru a-și petrece noaptea cu Gayet.

Hollande trăiește cu partenera sa, jurnalista Valerie Trierweiler, după ce s-a despărțit de politicianul socialist Segolene Royal, mama celor patru copii ai săi.