Teorie ciudată: Fratele lui Ianukovici îi joacă rolul în apariţiile publice| VIDEO

Teorie ciudată: Fratele lui Ianukovici îi joacă rolul în apariţiile publice| VIDEO

Site-ul englishrussia.com vine cu o teorie uluitoare despre preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici.

Fostul lider de la Kiev ar fi suferit un infarct şi ar fi fost înlocuit în apariţiile publice de fratele său geamăn. Potrivit unor informaţii care circulă pe blogurile din Rusia şi Ucraina, Ianukovici ar fi rămas inconştient după infarct. La conferinţa de presă anunţată la scurt timp, acesta părea într-o stare bună. Adepţii acestei teorii continuă să susţină, însă, că cel care a apărut în faţa camerelor de filmat este fratele său geamăn. Potrivit acestora, există o serie de deosebiri fizice şi de comportament între cei doi, ce se pot observa comparând apariţiile publice făcute la o distanţă de zece zile.

O agenţie de presă a vorbit cu un reprezentant al Partidului Regiunilor, care l-a susţinut pe Ianukovici în timp ce era la putere.

"Nu sunt sigur că era Ianukovici sau nu. Un lucru ştiu însă despre Viktor- nu poartă niciodată acelaşi costum la conferinţele de presă. Este un principiul al lui, pe care îl respectă strict. Aşa că fie a rămas fără costume, fie cineva a făcut o greşeală", a declarat oficialul ucrainean.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, la ultima conferinţă de presă, Ianukovici a refuzat să  răspundă la vreo întrebare.

Vă prezentăm, spre comparaţie, înregistrări cu ambele apariţii. Credeţi că această teorie este reală? <iframe width="620" height="315" src="//www.youtube.com/embed/GkFyw6AtEUg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>) <iframe width="620" height="315" src="//www.youtube.com/embed/JSeArUId75A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>)